Radio Simplu

Top 7 țări cu cea mai mare rată a prostituției din întreaga lume

Comerțul de amor a existat în întreaga lume de foarte mult timp; în fiecare civilizație, oamenii sunt pe punctul de a-și vinde corpul în schimbul câștigului. Unele dintre țările secolului 21 au făcut prostituția ca un mijloc de turism.

China are cea mai mare rată a prostituției (fără a se adapta la populație) și deși Tailanda este cea mai cunoscută țară pentru prostituție, ea nu are cea mai mare rată a acesteia.

 

1. Tailanda

Prostituția datează din 1300 și era legală, dar taxată, iar bordelurile de stat sunt ilegale din 1960. Numărul persoanelor cu HIV a crescut exponențial cu trecerea timpului; în plus, guvernul face tot ce poate pentru a preveni răspândirea HIV.

În Tailanda există 45 de prostituate la fiecare 10 000 de oameni.

 

2. Germania

Prostituția în Germania este legală, la fel ca toate aspectele industriei amorului, care includ reclame,bordeluri și oferta de locuri de muncă prin intermediul companiilor de resurse umane. Munca în acest domeniu este larg răspândită și guvernul german reglementează și ridică pe deplin impozitele pe comerțul cu amor.

Comerțul cu amor din Germania datează din Evul Mediu; chiar și în perioada epocii naziste, prostituția era legală, iar bordelurile militare au fost înființate de guvernul german în toate zonele ocupate de germani.

În Germania există 49 de prostituate la fiecare 10 000 de oameni.

 

3. Brazilia

Prostituția în Brazilia este legală, ceea ce înseamnă că o persoană poate își vinde serviciile, însă înființarea bordelurilor este ilegală. Brazilia are cel mai mare număr de trafic de copii după Tailanda. Se estimează că 250 000 de copii sunt implicați în comerțul cu amor.

Principalul motiv pentru prostituție este sărăcia și inegalitatea de șanse. Potrivit unei estimări, aproape 6% dintre lucrătorii brazilieni în acest domeniu sunt infectați cu HIV. Brazilia este renumită pentru turismul amoros.

În Brazilia există 53 de prostituate la fiecare 10 000 de oameni.

 

4. China

China are cel mai mare număr de prostituate din lume. China are cea mai mare populație din lume, iar rata de prostituție este mare, ceea ce o face o țară cu cel mai mare număr de prostituate.

Un număr mare de femei din Rusia lucrează, de asemenea, ca prostituate în China, care de obicei sunt în hoteluri și saloane. Prostituția din China contribuie cu 5% din PIB-ul anual.

În China există 60 de prostituate la fiecare 10 000 de oameni.

 

5. Filipine

Prostituția în Filipine este ilegală, dar este tolerată, iar agențiile de aplicare a legii rareori iau măsuri împotriva acesteia. Există sancțiuni pentru cei care sunt implicați în traficul de persoane și pot ajunge la închisoare.

Majoritatea femeilor implicate în comerțul cu amor sunt de fapt mame singure; aceste mame singure încep prostituția la vârsta de 17-19 ani.

În Filipine există 85 de prostituate la fiecare 10 000 de oameni.

 

6. Coreea de Sud

Prostituția din Coreea de Sud este ilegală, dar are al doilea cel mai mare număr de prostituate în raport cu populația. Potrivit unui sondaj efectuat în 2007, industria amorului din Coreea de Sud estimează 13 miliarde de dolari câștigați, ceea ce reprezintă aproximativ 1,6 din PIB-ul național.

În Coreea de Sud există 110 prostituate la fiecare 10 000 de oameni.

 

7. Venezuela

Munca amoroasă în Venezuela este legală și este reglementată de guvern. Lucrătoarele în acest domeniu trebuie să aibă cardurile de identitate și trebuie să efectueze verificări lunare de sănătate. Cu toate acestea, traficul de ființe umane este ilegal și poate conduce la sancțiuni grave.

În Venezuela există 119 prostituate la fiecare 10 000 de oameni.

Add comment