Radio Simplu

Toată lumea spune despre Catherine Zeta-Jones că e cea mai frumoasă femeie de la Hollywood, dar stai s-o vezi pe fiica ei

GALERIE FOTO (4)

Catherine Zeta-Jones a ținut dintotdeauna primele pagini ale ziarelor grație frumuseții sale nemuritoare. Acum, actrița se pregătește să-i facă loc chiar fiicei sale, adolescenta Carys, care pare tot mai interesată să stea în lumina reflectoarelor. Cu o carieră în modelling la început, Carys este nelipsită de la show-urile de modă.

Acolo au și surprins-o paparazzi, zilele trecute. Carys și mama sa participau la o prezentare de modă Fendi, din Roma, când au fost fotografiate. În imaginile respective, marea actriță, care va împlini 50 de ani anul acesta, și fiica sa stăteau în primul rând al prezentării, oferind ocazia tuturor să le admire aparițiile.

În timp ce Catherine purta o spectaculoasă rochie în culoarea focului, prevăzută cu un decolteu în V, Carys emana senzualitate dintr-o rochie cu crăpături adânci. Adolescenta, care i-a moștenit trăsăturile fizice ale mamei sale, purta o rochie camel, semi-transparentă, prevăzută cu un fermoar în față. Aceasta din urmă și-a accesorizat ținuta cu tocuri înalte și un clutch cu paiete.