Radio Simplu

Test distractiv: Primul lucru pe care-l vezi în imagine dezvăluie statutul tău relațional

Testele de personalitate și chestionarele sunt plăcute de făcut, dar rezultatele nu sunt tocmai cele așteptate! Ți s-a întâmplat vreodată ca un test să te ia prin surprindere și să dezvăluie informații foarte precise despre tine?

Indiferent de răspunsul tău, îți garantăm că nici unul dintre ele nu te vor descrie la fel de bine ca testul pe care ți l-am pregătit astăzi.

Tot ce trebuie să faci este să ne spui ce ai văzut prima dată în imagine atunci când ai privit-o: bărbatul sau femeia? Orice alegere ai făcut în subconștient, aceasta va dezvălui foarte multe detalii picate despre viziunea ta asupra vieții și asupra identității tale.

Mai mult decât atât, primul lucru pe care l-ai văzut în imaginea prezentată va scoate la iveală câteva date foarte interesante despre statutul tău emoțional și relațional, pe care punem pariu că nu le-ai observat înainte.

Psihologii indică faptul că fața pe care ai văzut-o în imaginea prezentantă te sfătuiește cu privire la anumite schimbări pe care le-ai putea face în viața ta, într-un viitor foarte apropiat.

Dacă ai văzut o femeie…

În cazul în care ești femeie și primul lucru pe care l-ai văzut în imagine a fost fața femeii, ar trebui să te gândești la cum te vei pregăti pentru ocaziile pozitive pe care le vei întâmpina mai târziu.

Fata din imagine se uită în sus, și tu ar trebui să faci la fel – să privești spre cer cu încredere în inima și energia ta. Faptul că ești femeie și ai văzut chipul unei femei demonstrează, de asemenea, că ești mulțumită de identitatea și conținutul unicității tale. Este o indicație a certitudinii.

În cazul în care ești un bărbat și vezi fața femeii, înseamnă că te concentrezi asupra orientării intime inverse. Ai tendința de a fi influențat excesiv de ceea ce alții spun.

De asemenea, chiar acum, ar putea să existe câteva femei pe tot parcursul vieții tale care ți-au adus bucurie sau mizerie. Mai mult, cauți prea tare să obții aprobare din partea lor.

Este o ocazie pentru tine să te recunoști așa cum ești, să te relaxezi și să continui să fii tu. Probabil că femeile acelea nu vor pleca nicăieri.

Viitorul tău, totuși, depinde de perspectiva pe care tu o ai asupra vieții tale. Concentrează-te pe lucrurile care ar putea merge bine în acest moment.

Dacă ai văzut un bărbat…

 

În cazul în care ești femeie și primul lucru pe care l-ai văzut este chipul unui bărbat, înseamnă că ai nevoie de un partener sau ca prințul tău fermecător urmează să intre în viața ta, ori că te vei asocia cât de curând cu un Domnul Perfect.

Asta va implica o cantitate considerabilă de efort din partea ta, și e minunat. Din moment ce fața unei persoane demonstrează schimbări în viața ta amoroasă, acestea sunt schimbările sănătoase și solide pe care ți le dorești.

În cazul în care ești bărbat și ai văzut chipul unui bărbat, îți faci griji cu privire la o persoană care lucrează, din familia sau grupul tău de prieteni.

Poate fi o preocupare decentă sau teribilă, căci acea persoană este în fruntea gândurilor tale chiar și când ești odihnit. Trebuie să te desprinzi de acest fapt, căci este un moment trecător în viață și nu merită să investești mai multă energie în asta.

 

Redactia Radiosimplu

Add comment