Radio Simplu

Tavi Clonda, imagini emoționante alături de fiicele sale. Expresia lui spune totul

GALERIE FOTO (2)

Tavi Clonda și Gabriela Cristea sunt fericiții părinți a două fetițe. Venirea pe lume a celei mici, Thea Iris Selena le-a reîntregit familia.

Tavi Clonda este extrem de fericit fiindcă își poate în brațe ele două fiice, iar soția lui iubitoare este alături de el.

[rssposition position="1584964857" template="lista"]

Pe rețelele de socializare, cei doi postează constat poze cu fiicele lor, fiind foarte mândri de ele.

Soțul Gabrielei Cristea este topit după fetițele sale și petrece tot timpul alături de ele. Artistul nu ratează nici o ocazie să se mândrească cu prințesele sale și recent a publicat o fotografie cu fetițele sale. Imaginea nu mai are nevoie de nici o descriere, iar fericirea se citește pe chipul lui Tavi Clonda care este copleșit de emoție atunci când se află în preajma fiicelor sale.

„Sunt foarte fericit. Gabriela a venit cu ideea numelui şi ne-a plăcut foarte mult. Fetiţa este foarte bine, a păpat. Gabriela trebuie să înceapă mobilizarea după operaţie. Este bine. Am depăşit episodul Andreei Bălan, am înţeles că este un caz unic. Am avut emoţii diferite faţă de la Victoria. Totul este bine, suntem fericiţi. Cred că marţi sau miercuri va fi externată. A fost şi Victoria la spital, o să vină şi azi, vrem să facem cunoştinţă. Nu a băgat-o în seamă pe Iris şi pe drum jumătate de drum îi spunea numele, chiar dacă nimeni nu mă crede„, a spus Tavi Clonda.

Loading...

Parteneri:

[rssposition position="1584964867" template="doua-coloane"]