Radio Simplu

Soția fostului principe Nicolae promovează România într-o revistă din Franța. Ședință foto spectaculoasă!

Alina Maria Binder sau Alina-Maria de Roumanie, așa cum se prezintă pe pagina ei de facebook, este protagonista unei ședințe foto spectaculoase în paginile revistei franceze Point de Vue, în care promovează frumusețile țării noastre.

În septembrie 2019, Alina Maria Binder (31 de ani) și-a unit destinul cu Nicolae de România (34 de ani), unul dintre nepoții regretatului rege Mihai. Stabiliți în București, cei doi tineri își petrec adesea vacanțele în Brașov, la poalele munților Carpați, o zonă foarte bogată, pe care Alina vrea să o descopere și să o arate lumii. Așa începe interviul din publicația franceză.

Alina povestește că de când s-a căsătorit cu fostul principe Nicolae și-a propus să promoveze frumusețile Transilvaniei și recomandă aceast zonă tuturor, fie pentru o plimbare în natură sau într-o podgorie sau pentru vizitarea unui muzeu. Frumuseți pe care le consideră atât necunoscute, cât și amenințate.

Va invit sa citiți articolul din revista “Point de vue”.

Publicată de Nicolae al Romaniei pe Joi, 29 august 2019

„Realizăm împreună un proiect de mediu legat de moștenirea noastră acvatică pentru a sensibiliza cu privire la poluare și vom organiza un eveniment pentru a-i învăța pe copii cum să își sorteze deșeurile. Vrem să-i avertizăm asupra pericolelor plasticului „, a declarat Alina în paginile revistei.

Soția fostului principe al României mărturisește că profită de weekendurile de vară pentru a scăpa de căldura Bucureștiului și pentru a se întoarce la Brașov, oraș de munte cu un climat mult mai plăcut. „Este un oraș antic, al cărui nume latin înseamnă„ coroană ‘, iar influențele germanice sunt foarte vizibile, mai ales în arhitectură, dar este și o stație de schi de iarnă foarte plăcută’, mai povestește Alina.

Alina-Maria de Roumanie susține că nu doar castelul contelui Dracula merită vizitat, ci sunt o grămadă de activitați ce pot fi făcute în Brașov și pe lângă acest oraș, cum ar fi mersul la călărit sau plimbările cu balonul cu aer cald.

De quoi tordre le cou à la légende noire des Carpates!

Publicată de Point de Vue pe Luni, 2 septembrie 2019

De altfel, Alina este superbă în paginile revistei. Alina şi Nicolae al României, nepotul regelui Mihai, s-au căsătorit cu mare fast anul trecut, în ultima zi a lunii septembrie, la Sinaia. Cununia religioasă a fostului Principe Nicolae cu Alina Binder a impresionat prin simplitate și eleganță. Deși sute de oameni, turiști și localnici, s-au strâns să-i vadă pe fericiții miri și să-i felicite, marea absentă de la nuntă a fost familia regală a României. Custodele Coroanei, Margareta, şi principele Radu, se aflau într-o vizită în Alsacia, iar mama lui Nicolae, principesa Elena, nu a venit la căsătoria băiatului ei.