Radio Simplu

Sfaturi de frumusețe oferite de 5 fotomodele care pot fi urmate de către toate femeile

Mereu admirăm și încercăm să ne inspirăm din frumusețea și farmecul pe care le au fotomodelele de pe coperțile revistelor de modă. Totuși, ar trebui să avem în minte faptul că ele sunt precum orice femeie normală în viața reală, singura diferență fiind reprezentată de faptul că aceste modele au mai multă grijă și petrec mai mult timp pentru a-și întreține înfățișarea. Frumusețea a trecut de mult de tratamentele individuale și proceduri pentru a deveni un adevărat stil de viață pentru ele.

 

Contrar părerilor publicului, modelele de cele mai multe ori folosesc produse de îngrijire care nu sunt chiar atât de scumpe pe cât am crede sau chiar au propriile rețete de frumusețe naturale pentru a le ajuta să își mențină sănătatea pielii după numeroasele prezentări de modă. Dacă și tu vrei să afli care sunt trucurile pe care ele le folosesc mereu, atunci te afli în locul potrivit, căci lista de mai jos îți va oferi răspunsurile pentru toate întrebările pe care le-ai putea avea.

 

1. Gigi Hadid

„Mama mea a obișnuit să mă învețe să pun pastă de dinți peste coșuri pentru a le usca pe timpul nopții. Nu folosesc nimic special sau costisitor atunci când am un coș. Doar aplic pastă de dinți înainte să dorm.”

 

„Sfatul meu pentru femei constă în a mânca sănătos și a face exerciții fizice pentru a se menține în formă, dar și mâncatul unui burger din când în când pentru a ne păstra mintea limpede.”

 

2. Miranda Kerr

Miranda a dezvăluit că „perierea” corpului face parte din rutina ei zilnică. Pentru asta, ea folosește o perie uscată cu peri naturali. Ea recomandă să începi să perii începând de la picioare și până la piept, iar apoi să faci același lucru cu fiecare braț, începând de la palme și continuând până la umeri. Acest masaj va face pielea mai fină, o va curăța de celulele moarte și va îmbunătăți circulația limfei, astfel prevenindu-se apariția celulitei.

 

Uleiul de măceșe este unul dintre cele mai importante produse pentru îngrijirea pielii pe care le poți găsi în poșeta unui supermodel. El este plin de vitamine și antioxidanți și are beneficii anti îmbătrânire. Miranda îl aplică în fiecare seară înainte să doarmă; uleiul transformă și hidratează pielea, făcând-o să fie fină și să strălucească.

 

3. Joan Smalls

Joan își rezolvă toate problemele cu privire la păr prin intermediul unei măști magice, rețeta ei fiind una foarte simplă: amestecă 2 gălbenușuri de ouă, o linguriță de ulei de măsline și puțin piure proaspăt de avocado. Aplică mixtura pe rădăcinile părului și apoi pe toată lungimea părului de două ori pe săptămână.

 

4. Adriana Lima

Precum orice altă tânără, Adriana Lima se chinuie din cauza pielii cu probleme și cu coșurile care apar din când în când. Totuși, ea a descoperit un mod prin care să scape de toate aceste probleme cu autorul uleiului din copacul de ceai. Ea aplică cu ușurință puțin din acest ulei pe zonele cu probleme cu ajutorului unui bețișor de urechi de două ori pe zi.

 

5. Heidi Klum

Iată un sfat de la Heidi Klum pentru toate fetele care își doresc să își arate frumoasele picioare: amestecă o cremă de hidratare și un bronzer în proporții egale. Scapă de celulele de piele moartă cu ajutorul unui burete de baie și apoi aplică mixtura pe picioare. Crema te va ajuta să acoperi imperfecțiunile și defectele pe care poate le ai pe picioare, iar bronzer-ul din ea îți va oferi o nuanță frumoasă ce te va face să pari mereu bronzată.

Add comment