Radio Simplu

RELAȚIILE INTIME DINTRE DORIAN ȘI IUBITA SA, MOTIVUL DESPĂRȚIRII. APROPIAȚII CELOR DOI DAU DIN CASĂ: „DE UN AN NU MAI…”

Dorian Popa și femeia cu care s-a iubit în ultimii 11 ani și-au spus adio în secret, așa cum anunța, în exclusivitate, CANCAN.RO, în urmă cu o săptămână. Discreți, artistul și frumoasa Babs nu au dorit să ofere prea multe detalii despre motivul rupturii. Însă, așa cum v-am obișnuit, nouă nu ne scapă nimic și vă spunem toate detaliile destrămării acestei povești de dragoste.

Fost membru al trupei LALA Band, trupa care revoluționa industria muzicală în urmă cu zece ani, Dorian Popa poate fi considerat cel mai urmărit influencer român al momentului. Milioane de tineri îi urmăresc fiecare postare cu sufletul la gură, iar publicitarii l-au considerat până de curând, o persoană publică fără cusur. Artistul a avut mereu imaginea unui tânăr serios, muncitor, fără vicii, cu o viață sentimentală liniștită. Dorian si Claudia s-au cunoscut în urmă cu 11 ani și s-au îndrăgostit la prima vedere. S-au mutat împreună după numai câteva luni și și-au trăit povestea de dragoste discret, departe de lumina reflectoarelor. Poreclită Babs de către iubit, superba brunetă deține un atelier de croitorie și nu i-a plăcut niciodată să fie în lumina reflectoarelor.

Dorian Popa și Babs au fost împreună 11 ani

Sunt despărțiți de aproape un an!
Atunci când familia, apropiații, dar și fanii se așteptau ca cei doi să ajungă anul viitor în fața altarului, iată că Dorian și partenera lui de viață și-au spus adio. Săptămâna trecută, CANCAN.RO anunța, în exclusivitate, faptul că cei doi nu mai locuiesc împreună și că s-ar fi despărțit, însă Claudia a negat, spunând, cu jumătate de gură, că și-a mutat numai studio-ul din mansarda casei iubitului său. Ieri însă, focoasa brunetă a decis să nu mai mintă și să spună lucrurilor de nume: „Ca să evităm speculații în presă, vă anunț că eu și @eusuntdorian nu mai suntem împreună de o lună. Am ales să mergem pe drumuri separate după o relație de 11 ani!”, a scris tânăra la postarea pe care a făcut-o pe InstaStory.

Nu înțelegem cu exactitate despre ce speculații vorbește Babs, ținând cont de faptul că noi am oferit detalii exacte despre separare, lucruri pe care s-a văzut nevoită să le mărturisească chiar ea, după ce jurnaliștii au încercat insistent să-i obțină o declarație legată de faptul că Dorian a fost prins drogat cu canabis la volan. Dar să trecem peste acest aspect și să vorbim despre detaliile rupturii dintre cei doi, pe care amândoi încearcă să le țină ascunse cu atâta ardoare.

Conform surselor CANCAN.RO, ei ar fi fost despărțiți de mult timp: “Relația lor este una formală de aproape un an. Fiecare cu treaba lui. Dorian este mai mult plecat de acasă cu afaceri, cu proiecte, cu diverse. Ei intimități nu au mai avut de foarte mult timp, nici nu cred că s-a mai pus problema de așa ceva anul acesta. A intervenit, pur și simplu, monotonia. Se întâmplă în multe cupluri care pun ascensiunea profesională și banii mai presus de iubire. Nu s-au despărțit din comoditate și de teama presiunii mass media”.