Radio Simplu

Prima soție a lui Nicolae Guță, mândră că e străbunică! Cum arată acum „femeie de bază” din familia manelistului

GALERIE FOTO (3)

Mariana Anica, prima soție a lui Nicolae Guță, este foarte mândră de când a devenit și străbunică. A publicat pe rețelele de socializare imagini cu ea și Patrick, nepotul Nicoletei Guță.

Fiul Nicoletei Guță, Gabriel, a devenit tată la vârsta de 21 de ani. Mariana, bunica lui, este tare mândră de când strănepotul a ajuns acasă. S-a și fotografiat cu el și a publicat imaginile pe rețelele de socializare.


„Bine ai venit, strănepotul meu Patrick Gabriel”, a scris Mariana pe rețelele de socializare. O mulțime de oameni au felicitat-o și i-au transmis urări pentru cel mic.

Recent, Nicoleta Guţă a declarat că prima soţie a lui Nicolae este o femeie foarte bună care îi ajută tot timpul pe ceilalţi copii ai manelistului.

„De la mama pleacă tot. Mama a rămas sultana. La ea vin şi pleacă banii. Dacă la vârsta asta face copii înseamnă că poate să mai ducă. Mamele nu vin aici, dar copiii vin. Cei mici vin împreună cu tata. Mariana Sultana e o femeie foarte bună şi dacă ceilalţi fraţi ai mei vin la noi, îi serveşte cu tot ce este. Tot timpul îi ajută”, a spus Nicoleta Guţă la Acces Direct.