Radio Simplu

O recunosti? E una dintre cele mai frumoase romance, care a sucit mintile multor straini

GALERIE FOTO (2)

Este una dintre cele mai frumoase romance si a sucit mintile strainilor, fie femei sau barbati. Vedeta avea trasaturi exotice inca de pe cand era o copila, frumusetea ei naturala pastrandu+se peste ani.

Madalina Ghenea a fost subiectul unor dezbateri controversate privind operatiile estetice pe care si le-ar fi facut. Fotomodelul a spus mereu ca meseria nu i-ar permite sa-si faca interventii invazive.

De curand, vedeta a postat pe o retea de socializare un colaj de doua fotografii: una din prezent si una de pe vremea cand era doar o copila. Imaginile demonstreaza ca vedeta inca si-a pastrat trasaturile naturale.

Citeste si Mădălina Ghenea are un nou iubit milionar! Numele este o surpriză totală: cu ce se ocupă acesta

Despre Mădălina Ghenea s-a scris mult iar relațiile sale amoroase au ținut multă vreme prima pagină a ziarelor. Acum s-a aflat cu cine se iubește frumoasa brunetă după despărțirea de Matei Stratan, cu care are o fetiță.

Mădălina Ghenea a avut relații cu bărbați celebri și extrem de bine înzestrați financiar. După despărțirea de Mateio Stratan, cu care o fetiță, Ghenea ar fi avut o relație cu dealerul de artă Vito Schnabel, un milionar de origine elvețiană. Despre povestea dintre cei doi s-a scris și în presa internațională.

Potrivit ultimelor informații, Mădălina Ghenea ar fi pus capăt idilei cu dealerul de artă și acum s-ar iubi cu Leonardo Del Vecchio, fiul unuia dintre cei mai bogați oameni ai planetei, cel al cărei avere estimată, la începutul acestui an, era de peste 20 de miliarde de euro, scrie Wowbiz.ro. Italianul conduce una dintre diviziile imperiului creat de tatăl său.

Un detaliu nu a trecut însă de neobservat. Între cei doi este o diferența de vârstă de șapte ani. Mădălina este mai mare decât Leonardo. Mai mult chiar, italianul are un istoric amoros interesant, fiind mare amator de fotomodele cunoscute în întreaga lume, potrivit sursei citate.

Loading...