Radio Simplu

O melodie foarte frumoasa: Nicu Paleru ”Viata, dulce viata˝

Omul, nu artistul! Interpretul de muzică de petrecere le-a împărtăşit telespectatorilor „Necenzurat” detalii neştiute despre viaţa sa. Întrăgitul cântăreţ a povestit cum a luat decizia de a-şi dedica viaţa muzicii, după ce a încercat mai multe meserii grele.

Invitat în platoul emisiunii „Necenzurat”, Nicu Paleru a povestit cum a decis să-şi dedice viaţa muzicii. Îndrăgitul cântăreţ a spus că a încercat mai multe meserii, precum manipulator la un depozit sau zugrav, dar şi-a dat seama că munca grea nu este pentru el.

Cântăreţul a spus muzica a fost ca o salvare şi a venit chiar în momentul în care simţea că nu mai poate.

„Am fost zilier în construcţii. Eu am făcut canto-muzică uşoară, dar aşa a fost viaţa mea: să fac muzică uşoară, să mă lansez în manele şi acum să cânt muzică de petrecere.

De regulă, minunile se întâmplă în momentul în care spui „Gata, nu mai pot!”.

La 20 de ani, m-am angajat ca manipulant, apoi ca zugrav în construcţii ca să fac şi eu rost de un ban. Nu mi-a plăcut nici cu trafaletul, nici cu cârca la muncă.

Am fost în armată şi acolo am început să cânt din nou”, a declarat Nicu Paleru la „Necenzurat”, de la Antena Stars.

Nicu Paleru nu s-a gandit niciodata ca daca isi va reface viata alaturi de o alta femeie, fosta sotie va incerca sa-i puna piedici si mai ales va insista sa faca parte din viata lui.

Deoarece Gabriela Paleru s-a ocupat de impresarierea artistului mai bine de 17 ani, Nicu nu a vrut sa renunte la serviciile ei.

Cu toate acestea atunci cand a vazut ca cele doua femei, fosta si actuala sotie nu se inteleg in niciun chip, solistul a incercat usor-usor sa o elimine pe Gabriela atat din viata lui personala cat si din cea profesionala.

Impresara s-a simtit jignita si a inceput a-l acuze pe solist ca nu-i mai plateste serviciile, dar si de faptul ca noua sotie e de vina pentru tot

Atunci cand s-a cuplat cu Cristina, cantaretul Nicu Paleru nu a crezut niciodata ca va ajunge in aceasta situatie.

Desi era despartit de fosta sotie de doi ani cand s-a recasatorit, Nicu Paleru a avut parte de certuri in repetate randuri pe diferite teme: ba din cauza actualei sotii care nu mai suporta presiunea Gabrielei, ba pentru ca fosta, care ii este si impresara incearca sa se amestece in familia lui.

Cert este ca pana de curand solistul de muzica de petrecere a incercat sa le impace pe amandoua, incercand sa nu amestece viata personala cu cea profesionala, insa Paleru a ajuns la capatul puterii. Satul de atatea discutii, artistul a decis sa o inlature din viata lui pe Gabriela.

Pentru ca intre ei exista un contract de impresariere, de mai bine de 17 ani, iar femeia se ocupa de cariera artistului, Paleru nu a putut renunta la serviciile ei, insa, acum, a decis sa-I predea stafeta actualei sotii, Cristina.

Impresara s-a simtit insa jignita de hotararea pe care a luat-o cantaretul si a inceput sa-l acuze ca nu ii mai plateste serviciile si mai ales ca nu o anunta cand are cantari.

Se pare ca totul a pornit din momentul in care a vazut ca pe toate site-urile de socializare si pe paginile oficiale ale cantaretului numarul ei de telefon a fost inlocuit cu cel al actualei sotii.

Un coleg de scena al lui Nicu Paleru sustine ca in momentul in care Gabriela a sesizat acest lucru, a luat-o parca razna, iar pe langa faptul ca a inceput sa o jigneasca pe Cristina Paleru, l-a acuzat pe fostul sot ca incearca sa o “traga in teapa” inainte de expirarea contractului de impresariere pe care il au.