Radio Simplu

O mai ții minte pe Suzi Curcă din „La Bloc”? Cu ce se ocupă și cum arată acum actrița Luminița Erga

GALERIE FOTO (2)

A făcut furori pe micul ecran, devenind cunoscută publicului larg datorită rolului din serialul-fenomen de la PRO TV, „La Bloc”, unde a jucat-o pe Suzana (Suzi) Curcă, fiind unul dintre personajele principale ale producției. Și deși o știe toată lumea, actrița nu a mai apărut pe micile ecrane. Cu ce se ocupă acum Luminița Erga?

La începutul anilor 2000, respectiv în perioada 2002-2008, Luminița Erga era cunoscută publicului din România ca Suzi Curcă, soția lui Nelu Curcă din „La Bloc”, ea fiind unul dintre personajele principale ale producției PRO TV. După faima dobândită în acea perioadă, actrița a ales să se retragă din lumina reflectoarelor și nu a mai apărut la televizor, dar asta nu înseamnă că a renunțat la pasiunea sa pentru actorie.

Deși artista nu a mai apărut la televizor decât foarte rar, a continuat să facă ceea ce îi place, adică să joace, doar că a rămas în zona teatrului. În prezent, Luminița Erga poate fi urmărită pe scena Teatrului Nottara din București. Mai mult decât atât, a jucat și în filme, iar printre cele mai recente se numără „Babardeală cu bucluc sau porno balamuc”, lansat în anul 2021, în regia lui Radu Jude. A apărut și în serialul „Videochat”, în care a interpretat rolul unei femei a cărei viață nu a dus lipsă de momente provocatoare.

Luminița Erga este o femeie împlinită și pe plan personal

Actrița este o femeie împlinită și pe plan personal. De aproape trei decenii, Luminița Erga formează un cuplu cu Valentin Teodosiu, vocea Pro TV, cu 16 ani mai mare, și au împreună două fiice gemene.

„Când nu joc în seriale sau filme fac teatru. Sau gătesc, fac curățenie, încerc să fac educație unor fete și să mă înțeleg bine cu soțul. Ar fi aiurea să spun că-mi ies toate, dar eu nu mă las!”, spunea Luminița Erga în urmă cu ceva timp în emisiunea „La Măruță”, relatează ego.ro.