Radio Simplu

Masează-te 5 minute cu acest ulei și tot părul nedorit de pe corp va dispărea!

Dacă erai convinsă că părul facial este rău, așteaptă până când cel de pe corp începe să crească fără control! Toată lumea are cel puțin puțin păr pe corp – sub brațe, în jurul organelor genitale, pe picioare și așa mai departe.

Apoi, mai sunt și oamenii destul de ghinioniști cărora părul începe să li se înmulțească în zone mai greu accesibile: spate, umeri, brațe, burtă, etc.

Ceva păr pe corp este un lucru de așteptat, atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Dar ce te faci atunci când acesta se închide la culoare, devine mai gros și te face să pari că porți un covor de păr pe spate sau pe umeri?

Trebuie să scapi de el, evident!

Există multe moduri de a scăpa de părul de pe corp, de la rasul cu lama și până la epilarea cu laser – dar cum rămâne cu metodele naturale? Sunt modalități prin care poți scăpa de părul de pe corp folosind numai ingrediente naturale!

Fără lasere, fără creme aspre de îndepărtare a părului și cu siguranță fără tăieturile provocate de lama de ras!

Din fericire, sunt câteva metode naturale de îndepărtare a părului care funcționează de minune. Dacă vrei să știi cum poți scăpa de părul de pe corp odată pentru totdeauna, citește mai departe pentru a afla câteva metode simple de a îndepărta părul de pe corp pe cale naturală!

Pentru acest remediu veți avea nevoie de:

1 lingură de iod 2%
1 ceașcă de ulei pentru bebeluși
Se amestecă ingredientele
se plasează amestecul pe zona cu păr
se lasă să acționeze timp de 5 minute

Acest ulei va opri odată pentru totdeauna creșterea părului și în curând, tot părul nedorit de pe zonele nefavorabile ale corpului va dispărea!

Medicii îți ascund asta! Elimină DEFINITIV cariile cu un remediu DE UN LEU. Iată ce trebuie să faci…

Cariile dentare reprezintă una dintre cele mai frecvente probleme ale dinților. Din păcate, smalțul dinților este foarte fragil și se erodează repede, ceea ce ne lasă adesea cu dureri de dinți îngrozitoare.

Vizitele la doctori nu ajută, căci numai gândul la câți bani trebuie să scoți din buzunar te face să te ia cu amețeli, darămite să-ți mai imaginezi cum cineva îți umblă cu dispozitive ciudate în gură. Zoinx, cum ar zice Shaggy și Scoobie.

Avem aici un remediu natural care va rezolva problema cariilor dentare și va încetini procesul de degradare al smalțului, oferindu-ți un zâmbet luminos și sănătos.

Pentru a-ți asigura sănătatea dinților pe termen lung, e important să introduci anumite schimbări în dieta ta, cum ar fi să consumi mai multe ouă, produse lactate, nuci, legume, și fructe de mare.

Ingrediente:

1/4 linguriță de curcumă pulbere

1/4 de ulei de nucă de cocos natural

2 picături de uleiuri esențiale naturale de cuișoare

1/4 lingurițe de sare de mare

Mod de preparare: Se amestecă componentele până când se formează o pastă fină. Apoi, utilizează combinația pe periuța de dinți și periază cu grijă dinții. După periere, așteaptă de la 2 până la 3 minute, astfel încât amestecul să poată acționa.

Apoi se spală pe dinți și se perie dinții cu pasta de dinți pe care o folosești în mod regulat.

Pentru rezultate optime, utilizează acest remediu natural în mod regulat, de 2 ori pe zi, și în acest fel vei rezolva cu ușurință problemele dentare.

Redactia Radiosimplu

Add comment