Radio Simplu

Margherita, gest DISPERAT în urmă cu puțin timp. S-a urcat în maşină, a scos pistolul şi…Atenție, scene halucinante cu fiica Vioricăi de la Clejani

Margherita pare de neoprit în acțiunile sale. Tânără și neliniștită, fata Clejanilor se arată total fără restricții și inhibiții pe rețelele de socializare, chiar la puțin timp după ce a provocat un haos în Capitală.

În timp ce Ioniță de la Clejani se luptă cu instituțiile statului să dovedească nevinovăția fiicei sale în dosarul consumului de droguri, Margherita nu face altceva decât să-și trăiască viața la maximum. Cel puțin asta reiese din postările tinerei din online.

Margherita a dat iama în amintirile călătoriilor sale din trecut și a postat o serie de fotografii și filmulețe în care apare ca o lady fericită și împlinită, care își trăiește viața fără griji și fără probleme.

View this post on Instagram

Dragoste pentru MAFIA!❤️🔨

A post shared by Margherita (@margherita_morningstar) on

Într-unul dintre videoclipuri, Margherita apare îmbrăcată sumar, sexy, iar în mâna are un pistol cu care se joacă periculos în fața camerei de filmat. La un moment dat, fata lui Ioniță și a Vioricăi de la Clejani îndreaptă pistolul către cameraman, semn că nimic nu o poate opri și poate deveni imprevizibilă.

Ioniță de la Clejani își apără fiica până în pânzele albe

„Eu am încredere în Margherita. Ea a vorbit cu mine sincer. Margherita nu s-a drogat! Nu e vorba de droguri. Tu știi de unde am aflat eu de accident? De la presă. Nu m-a anunțat fata, nici nimeni de la Poliție. Dar ce pot să vă spun este că, sigur, cazul este în cercetare și nu are caracter public. De unde au ieșit aceste analize și acuzații? De ce i s-a întocmit dosar penal? Eu trebuie să aflu ce s-a întâmplat acolo.

Problema majoră la Margherita, la fel ca la multe tinere, este slăbirea. Nu mănânci azi, nu mănânci mâine și iei și medicamente de slăbit. De ce nu a luat nimeni în calcul că i s-a făcut rău la volan?”, a declarat Ioniță de la Clejani, luni seară, la XNS.

Loading...