Radio Simplu

Mama tot mamă: cum a reacționat Andreea Esca la scandalul în care a fost implicată fiica ei

Alexia Eram, fiica Andreei Esca a trecut prin momente șocante după ce a decis să plece pentru un weekend, la mare, alături de iubitul său Mario Fresh, Lino Golden și încă un prieten – Jador. Toată distracția s-a transformat în clipe de coșmar, după ce Mario Fresh și Jador au fost atacați într-o parcare de 6 indivizi.

Toată lumea a așteptat cu sufletul la gură să vadă cum va aborda Andreea Esca subiectul sensibil prin care a trecut fiica sa, însă așteptările au fost spulberate în momentul în care prezentatoarea a decis să nu prezinte știrea cu un impact traumatizant pentru fiica sa.

Cei patru au plecat la mare pentru un weekend relaxant, însă totul s-a transformat într-o scenă desprinsă din filmele de groază, după ce Alexia și-a găsit iubitul și pe prietenul celor doi, Jador, atacați de 6 indivizi în parcarea unui club. Alexia a declarat anchetatorilor că țipetele ei i-ar fi speriat pe agresori, care în cele din urmă au fugit. Totodată, tânăra își amintește că la un moment dat, l-a auzit pe unul dintre ei spunând: „Aduceți săbiile din mașină!”.

Sursa: wowbiz.ro