Radio Simplu

Vrei să îl faci subtil să înțeleagă că îți place de el? Atunci fă aceste 5 lucruri importante

„Desigur, femeile sunt mai deștepte. Ai auzit vreodată de o femeie care și-ar fi pierdut mintea din cauza unui bărbat avea picioare frumoase?”, a spus Faina Ranevskaya și a avut dreptate deoarece acest aspect este foarte importantă în relațiile dintre bărbați și femei.

Jocul „un bărbat este un vânător și o femeie este prada” este vechi, dar este încă folosit de cele mai multe ori. Femeile iubesc cavalerii curajoși și decisivi, dar probabil că vei fi de acord că uneori acest interes trebuie încurajat. Și asta ar trebui să fie făcut cu precauție deoarece atunci când pradă este ușor de obținut, nu mai este la fel de valoroasă.

 

1. Zâmbetul

Oamenii de știință au dovedit că bărbații iubesc femeile zâmbitoare mult mai mult decât pe cele care arată foarte încrezătoare sau misterioase. Când zâmbești, îi trimiți unui bărbat semnalul: „Sunt fericită și te pot face și pe tine fericit”.

Și cine poate refuza o astfel de ofertă? Deci, zâmbetul, chiar și atunci când vorbești cu el la telefon. Este ușor să simți dispoziția cuiva chiar de la distanță.

 

2. Arată-ți interesul

Bărbaților (la fel ca femeilor) le place atunci când cineva este interesat de ei; deci pune-i unui bărbat întrebări despre hobby-urile, punctele de vedere, valorile și obiectivele sale.

Urmărește-l și pune mai multe întrebări despre subiectul despre care vorbește cel mai mult. Dacă nu înțelegi nimic, nu fi prea timid să-i spui asta, poate arata drăguț.

 

3. Cere ajutor

Creează o situație în care bărbatul de care îți place să se simtă puternic. Bărbații nu mai au multe astfel de șanse astăzi când femeile sunt atât de puternice și independente.

Poate dacă îl inviți la tine acasă pentru a repara ceva nu este întotdeauna potrivit, dar îl poți ruga cu ușurință să mute unele lucruri sau să verifice zgomotele ciudate ale mașinii.

Aceasta este o modalitate de a face un bărbat să se simtă ca un salvator și să-i arate că îți place el pentru că l-ai ales să te ajut.

 

4. Mulțumește-i cu sinceritate

Dacă cererea unui favor este un indiciu, atunci recunoștința este o modalitate directă, dar elegantă de a arăta că ești interesată de un bărbat. Și este, de asemenea, o șansă să-i oferi un compliment, care este foarte important.

De aceea, în loc să îi mulțumești, ar trebui să încerci ceva de genul: „Ai făcut o treabă minunată. M-ai ajutat într-adevăr și nu puteam să o fac fără tine.”

Apropo, recunoștința este momentul ideal pentru flirturi. Vino mai aproape de el, atinge-l și privește în ochii lui; invită-l la tine acasă pentru o ceașcă de cafea sau un pahar de vin.

 

5. Ajută un bărbat să se simtă puternic

Fă un bărbat să știe că te simți foarte în siguranță cu el; spune-i cât de des poți că el este singurul care te face să te simți atât de în siguranță. Protejarea unei femei este o calitate pe care natura le-a dat-o bărbaților, așa că atunci când o activezi, îl faci să știe că îl placi.

Desigur, este destul de ciudat să vorbim despre siguranță și securitate fără un motiv, așa că „ajută-l”pe cel de care îți place să aibă grijă de tine. De exemplu, cere-i să te ducă acasă pentru că este întuneric sau plouă și nu ai o umbrelă (chiar dacă o ai).

loading...

Add comment