Radio Simplu

Top 8 motive excelente pentru care să faci duș cu partenerul tău

Oamenii petrec în medie 400 de ore din viață la duș. Mai mult timp decât cel dedicat cititului, televizorului sau activităților sportive. Dacă nu ai încercat încă să faci duș cu partenerul tău, trebuie să știi că există o mulțime de beneficii pentru asta. Iată 8 dintre cele mai importante avantaje atunci când faci duș cu iubitul:

 

1. Economisești timp și apă

Atunci când faceți duș împreună, economisiți timp și apă. Dacă vă treziți dimineață să mergeți la serviciu, nu trebuie să vă certați cu privire la cine merge primul să facă duș. Faceți pur și simplu duș împreună.

 

2. E benefic pentru igiena ta

Din păcate, chiar dacă ne dorim asta, nu reușim niciodată să curățăm fiecare milimetru al pielii noastre. Partenerul tău te poate ajuta cu asta. Vă puteți spăla cu ușurință în zonele mai greu accesibile.

 

3. Poate fi foarte dulce și romantic

Atunci când faceți duș împreună, crește și romantismul din relația voastră. Ce poate fi mai romantic decât atunci când îi dai părul iubitului tău cu șampon? Poți să creezi o atmosferă mai seducătoare cu ajutorul lumânărilor parfumate și a uleiurilor esențiale.

 

4. Vă puteți distra împreună în acest fel

Imaginează-ți cât de distractiv va fi să faceți duș împreună! Puteți să fredonați cântece, să vă stropiți reciproc și să vă faceți coafuri trăznite cu părul dat cu șampon. E clar că vă veți distra împreună, așa că merită să încercați.

 

5. Poate fi un preludiu excelent pentru noaptea pe care urmează să o petreceți împreună

Dacă vrei să combini utilul cu plăcutul, cheamă-ți partenerul să facă duș cu tine. Atunci când faceți duș împreună, se creează o atmosferă romantică și seducătoare pentru amândoi.

 

6. Legătura voastră va deveni mai puternică

Să faceți duș împreună este un act extrem de intim, așa că, în cazul în care ați ajuns să fiți atât de apropiați, e semn că vă simțiți confortabil unul cu celălalt și că ați trecut la o nouă etapă în relația ta.

 

7. Te vei simți mai încrezătoare în propria piele

Dacă ai complexe de inferioritate cu privire la propria persoană, atunci când faci duș cu iubitul tău vei scăpa de ele. Sub duș te arăți exact așa cum ești, fără machiaj, fără haine elegante, iar atunci când vezi cu câtă dragoste te privește iubitul tău te vei simți sigură pe tine și de iubirea lui.

 

8. Este un mod inedit de a ieși la întâlnire fără să cheltuiți mulți bani

Asta nu înseamnă că trebuie să renunțați la întâlnirile clasice când ieșiți la cină la restaurant. Faceți un duș îndelungat împreună, apoi luați cina la lumina lumânărilor și petreceți o noapte de neuitat împreună.

loading...

Add comment