Radio Simplu

Top 7 lucruri pe care să nu le spui niciodată partenerului tău în pat

E normal ca fiecare dintre noi să îşi facă griji cu privire la momentul când trebuie să facă amor cu partenerul şi cu partenera sa pentru că este un act extrem de intim şi de complicat.

Dacă ţi-e teamă că poţi face sau spune anumite lucruri jenante în timp ce faci amor, atunci ar fi bine să citeşti cu atenţie lista de mai jos cu 7 lucruri pe care să nu le spui niciodată persoanei cu care eşti în pat:

 

1. Nu vorbi despre Dumnezeu sau Biblie

Amorul şi religia sunt două subiecte complet diferite, iar majoritatea persoanelor preferă să nu se gândească la subiecte religioase după ce a făcut amor. Evită să deschizi discuţii despre Dumnezeu sau Biblie după ce ai fost împreună cu partenerul tău pentru că rişti să strici momentul.

 

2. Nu pune întrebări despre orgasm

Atunci când faci amor cu cineva, încearcă să te bucuri de moment şi nu pune întrebări partenerului sau partenerei despre asta. Nu există nicio greşeală mai mare decât să îi pui întrebarea dacă a ajuns încă în punctul acela sau nu.

 

3. Nu îţi bate joc de aspectul fizic

Atunci când faci amor pentru prima oară cu cineva poate fi o experienţă extrem de intimidantă. Dacă eşti în pat cu cineva, Nu râde sau nu face remarci sarcastice despre corpul persoanei respective. Dacă cineva îţi face ţie asta, simte-te liberă să îl părăseşti fără să te gândeşti de două ori înainte să o faci.

 

4. Nu te despărţi de partener sau parteneră în timpul sau după ce aţi făcut amor

Foarte puţini oameni aleg momentul din pat pentru a se despărţi. Nu există un moment mai prost decât după ce aţi făcut amor ca să te desparţi de cineva. Dacă vrei să pui capăt relaţiei tale, se recomandă să o faci într-un loc şi moment mult mai adecvat.

 

5. Nu discuta despre etnie

Nu vorbi despre etnie pur şi simplu în timp ce faci amor pentru prima dată cu cineva. Poţi face persoana respectivă să se simtă nesigură pe ea şi deloc confortabil. Cu siguranţă dispoziţia pentru a face amor va dispărea rapid.

 

6. Nu-i spune partenerei să rămână cu hainele pe ea

Indiferent de aspectul tău exterior, dacă persoana cu care eşti în pat îţi spune că ar fi mai bine să pui ceva pe tine, atunci părăseşte-o cât mai repede posibil. E clar că nu te acceptă aşa cum eşti şi nici nu te iubeşte cu adevărat.

 

7. Nu menţiona fostul sau fosta parteneră în dormitor

Dacă vrei să faci amor şi pe viitor cu partenerul tău, nu discuta despre aventurile amoroase trecute în timp ce sunteţi în pat. Nu vei face decât să strici momentul intim şi poate chiar să provoace şi sfârşitul relaţiei tale.

loading...

Add comment