Radio Simplu

Ți-e teamă că are pe altcineva? – Iată 6 semne alarmante cu ajutorul cărora îți dai seama că ai un partener infidel

Specialiștii au întrebat persoane care au fost înșelate despre semnele pe care le-au observat la partenera sau partenerul lor atunci când au început să le fie infideli sau infidele. Iată top 6 semne care trebuie să îți dea de gândit cu privire la fidelitatea partenerului tău:

 

1. Are un comportament total diferit față de cel obișnuit 

După ce petreci mult timp alături de o persoană, îi cunoști foarte bine obiceiurile și comportamentul. Dacă începe brusc să se comporte diferit, atunci trebuie să existe o explicație pentru asta sau poate chiar te înșală. De exemplu, atunci când un bărbat are o aventură, ia telefonul și se închide în baie timp de 20 de minute fără nicio explicație.

 

2. Are schimbări bruște de dispoziție

Dacă e mereu furios sau prea amabil atunci e clar o problemă. Nu are motive ca să pună capăt relației, așa că trebuie să inventeze unul. De exemplu, dacă merge undeva, nu are niciun motiv să îți ascundă asta. Dacă inventează scuze pe care nu le folosește de obicei, atunci ai motive de îngrijorare.

 

3. Are schimbări bruște în felul în care arată și de greutate

Bărbați care înșală se schimbă din punct de vedere fizic. Se pregătește fizic să fie atrăgător pentru noua cucerire. Va începe să se îngrijească mai mult și să se mândrească cu asta. Brusc, începe să-și calce hainele, să-și aranjeze părul și să se radă zilnic cum nu făcea niciodată până atunci.

 

4. Își amintește lucrurile în mod eronat și nu reține detaliile

Amintirile pe care le are cu tine și cele noi, pe care le are cu amanta sa vor începe să se amestece între ele. Programul său devine haotic și nu va reuși să-și amintească toate locurile și momentele în care a fost. De multe ori, nu va avea o explicație prea bună sau niciuna pentru timpul petrecut cu cealaltă femeie.

 

5. Are nevoie de foarte multă intimitate

E normal ca fiecare dintre noi să avem nevoie să petrecem timp singuri, dar dacă acest lucru devine un obicei, atunci trebuie să te îngrijoreze. Dacă pleacă mai devreme sau mai târziu de la serviciu, îți închide telefonul brusc sau răspunde la telefoane de la rude pe care nu le cunoști, atunci poate fi un semn alarmant că există o altă femeie în viața lui.

 

6. Apare o schimbare semnificativă în viața amoroasă

Unii bărbați care au amante încep să facă amor mai des cu partenerele lor, iar comportamentul lor în pat e complet diferit față de modul în care era înainte, fapt care ar trebui să dea de gândit oricărei femei. Bărbații infideli capătă încredere în ei, se simt mai în putere în dormitor și au impresia că sunt doriți de toate femeile.

loading...

Add comment