Radio Simplu

Test: Alege una dintre cele 5 mâini pentru a afla detalii secrete despre personalitatea ta

Arta citirii în palmă se practică de o mulţime de ani şi a contribuit la aflarea viitorului încă din antichitate. Chiromanţia a apărut de peste un mileniu şi a trezit mereu interesul şi curiozitatea oamenilor de pretutindeni.

În continuare, vă prezentăm un test care vă va dezvălui aspecte secrete cu privire la personalitatea şi felul vostru de a fi. Este foarte simplu şi rapid, tot ce trebuie să faceţi este să alegeţi una dintre mâinile din imaginea de mai jos:

 

 

1. Mâna numărul 1

Eşti o persoană cu o personalitate destul de închisă, ceea ce te face să fii nesigur pe sine şi pe forţele tale. Ai grijă de ceilalţi şi te neglijezi pe tine de cele mai multe ori. Atunci când te îndrăgosteşti devii dependent de persoana respectivă.

 

2. Mâna numărul 2

Eşti o persoană extrem de înţelegătoare şi plină de tact. Îi asculţi cu atenţie pe ceilalţi, îi sprijini şi le dai sfaturi înţelepte atunci când au mai multă nevoie de asta. Dai dovadă de bunătate şi eşti o persoană extrem de prietenoasă, aşa că atragi cu uşurinţă oameni în jurul tău.

 

3. Mâna numărul 3

Aceste persoane sunt caracterizate de egoism, iar această afirmaţie este cât se poate de adevărată. Eşti o persoană extrem de ambiţioasă care are ţeluri serioase şi câteodată e în stare de orice pentru a-şi duce planurile la bun sfârşit. De cele mai multe ori, le inspiri teamă oamenilor din jurul tău. Eşti o persoană rece şi calculată şi îţi doreşti mereu să obţii beneficii doar pentru sine.

 

4. Mâna numărul 4

Adori să amâni orice ai de făcut şi amâni planuri importante până aproape de ziua termenului limită. Nu-ţi place să depui prea mult efort pentru a-ţi rezolva problemele. Eşti o persoană cu un calm ieşit din comun, chiar şi atunci când ai de făcut un raport pentru serviciu care trebuie prezentat dimineaţa, la ultima oră. Nu multe persoane reuşesc să-şi păstreze calmul în astfel de situaţii, iar ceilalţi te invidiază pentru capacitatea ta de a te linişti fizic şi mental chiar în situaţii limită.

 

5. Mâna numărul 5

Eşti o persoană extrem de creativă care adoră să observe lumea din jurul ei şi să creeze în baza emoţiilor şi impresiilor primite de la ceilalţi. Eşti o persoană extrem de atentă la detalii şi meticuloasă, iar aceste caracteristici îi sperie pe cei din jurul tău. Te interesează dezvoltarea personală şi ai multe planuri şi visuri pe care vrei să ţi-le îndeplineşti cu orice preţ.

loading...

Add comment