Radio Simplu

Test: alege rochia care îți place și află ce spune alegerea făcută despre personalitatea ta

În alegerea unei rochii, o femeie este ghidata nu numai de tendintele modei, ci si subconstient, se straduieste sa aleaga un lucru care se imbina armonios cu lumea ei interioara. Cum putem determina natura  unei persoane cu ajutorul hainelor? Mai jos sunt fotografii cu rochii din mai multe stiluri. Alege-o pe cea care ți-a plăcut și care se potrivește stilului tău.

1. Romantică
Îi idealizezi pe alții și le atribui doar calități pozitive și omiți răul. Ești o personă sensibilă care trăieștet în aronie cu cei din jur. Oamenii te iubesc și sunt atrași de tine.

2. Îmbrăcată la 4 ace
Aceasta este o declarație despre tine. Chiar și în situația cea mai jenantă, încerci să arătați cel mai bine. Stilul îmbrăcămintei și caracterului formează un singur întreg. Hainele tale corespund pe deplin sufletului tău. De asemenea, încerci să idealizezi viața, fără a spune nimănui despre eșecurile tale.

3. Străina misterioasă
Dacă caracterul unei persoane este ușor de determinat prin îmbrăcăminte, atunci acest lucru nu ți se aplică. Viața ta e plină de secrete. Nimeni nu te poate înțelege pe deplin, chiar și  cei mai apropiați și mai dragi oameni se puteți aștepta la orice de la tine.

4. Regina balului
Nu poți trăi fără laudă. Centrul atenției este un lucru obișnuit pentru tine, nu recunoști altă cale. Nu permiți critici în adresa ta, deoarece ești sigură de perfecțiunea ta.

5. Stăpâna casei
Familia este totul pentru tine. De dragul celor dragi, ești gata să acționezi în mod altruist. Nu știi ce înseamnă egoismul. Adesea uiți de dorințele tale, îți dedici întreaga viață familiei.

loading...

Add comment