Radio Simplu

Specialiștii le-au dezvăluit în sfârșit! – 5 semne greu de descoperit conform cărora relația ta e în pericol

O mulțime de oameni ies la întâlnire, iar pe urmă pot rămâne într-o relație sau se căsătoresc. Există și câteva semne subtile care pot apărea în timpul relației cu partenerul, iar acestea îți dezvăluie existența unor probleme care pot duce la despărțire. Iată 5 dintre cele mai ascunse semne că relația voastră e pe cale să se termine:

 

1. N-aveți poze în care apăreți amândoi

Dacă partenerului tău nu-i place să facă poze și postează una pe rețelele sociale o dată la câteva luni, atunci nu ai de ce să te îngrijorezi atunci când nu are poze cu tine pe profilul lui.

Dacă partenerul tău însă își face mereu poze singur și le postează pe rețelele sociale în timp ce ignoră pozele voastre împreună, atunci ai motive de îngrijorare. E posibil ca partenerului tău să îi fie rușine cu tine sau nu vrea să facă cunoscută relația voastră.

 

2. Nu vorbiți mult și petreceți timpul uitându-vă la filme

Nu e nimic greșit atunci când urmăriți serialele preferate împreună, din când în când, dar dacî faceți asta de fiecare dată când vă întâlniți, atunci există probleme între voi. Fii atentă la modul în care te simți după o astfel de întâlnire cu partenerul tău.

Dacă amândoi simțiți nevoia să urmăriți ceva pentru că nu aveți subiecte comune de conversație sau partenerul tău nu te găsește atrăgătoare și interesantă, atunci e momentul să reflectezi asupra relației voastre. Chiar ai nevoie de un astfel de partener?

 

3. Vă certați extrem de rar

Absența certurilor într-un cuplu este un semn pozitiv, dar doar în cazul în care puteți rezolva lucrurile cu calm și în mod pașnic, ascultându-vă reciproc.

Dacă nu vă certați și țineți în voi jignirile pe care ați vrea să vi le spuneți sau unul dintre voi se plânge și uitați despre asta peste 10 secunde, atunci e un semn clar că relația voastră e nesănătoasă. Mai devreme sau mai târziu, veți începe să vă acuzați reciproc fără oprire.

 

4. Vă îmbrățișați extrem de rar

Există mai multe tipuri de relații. Atunci când partenerii își demonstrează iubirea prin fapte și nu prin vorbe. Îți pregătește cina, îți cumpără un cadou drăguț sau pur și simplu te ajută când ai nevoie de el.

Dacă unul sau ambii parteneri nu sunt adepții îmbrățișărilor, atunci trebuie neapărat să aveți o conversație pe tema aceasta. E posibil ca partenerii să nu simtă nimic unul pentru altul, așa că aleg să nu-și arate mai deloc sentimentele față de partener.

 

5. Nu vă pasă de succesul fiecăruia

Câteodată, trecem prin situații imprevizibile, dificile sau extrem de fericite în viață. În timpul unor astfel de momente, partenerul poate rămâne indiferent. Dacă talentul și reușitele tale sunt ignorate constant de partenerul tău, atunci este un semn că ai nevoie de un partener care să știe să te aprecieze cu adevărat.

loading...

Add comment