Radio Simplu

Riști să nu fii văzută cu ochi buni de bărbați! – 7 lucruri revoltătoare pe care o doamnă nu le face niciodată

Unii oameni consideră că regulile de bune-maniere sunt demodate și plictisitoare. Dacă îți dorești să fii luată în serios, există anumite lucruri pe care trebuie să eviți să le faci. Iată 7 dintre cele mai importante lucruri pe care o doamnă nu le face niciodată:

 

1. Nu purta imitații de haine de creatori de modă

Nu e nevoie să cheltui toți banii pe haine de firmă. Dacă nu îți poți permite, nu e indicat să cumperi o copie mai ieftină. O copie, chiar dacă e lucrată impecabil, se poate recunoaște cu ușurință. Nu cumpăra o imitație dacă vrei să distrugi o primă impresie. Alege produse elegante și cu bun gust pe care ți le poți permite. Procedează la fel ți în cazul bijuteriilor și al accesoriilor.

 

2. Nu face greșeli vestimentare

O adevărată doamnă nu ar purta niciodată o cămașă extrem de largă sau pantaloni scurți foarte strâmți. Nu poartă niciodată haine care atârnă doar pentru că sunt confortabile. Hainele unei doamne au întotdeauna bun gust, iar toate articolele vestimentare din dulapul ei sunt alese în funcție de tipul corpului ei.

 

3. Nu sta cocoșată

O doamnă menține întotdeauna o postură dreaptă. Când stai cocoșată, pare că ești împovărată de griji. Să stai dreaptă nu e atât de greu cum pare. Fă mai multe exerciții fizice care să te ajute să întărești mușchii din partea de sus a spatelui și umeri și să-ți îmbunătățești postura.

 

4. Nu te îngrijești.

O doamnă adevărată are grijă de ea. Îi place să facă sport, are o dietă sănătoasă, e foarte atentă la îngrijirea pielii și a tenului și cere sfatul specialiștilor dacă e nevoie. E mereu în formă, are pielea fermă și strălucitoare, la fel ca părul și unghiile ei.

 

5. Porți prea mult machiaj

Dacă o femeie se îngrijește așa cum trebuie de tenul ei, pielea ei va arăta mereu excelent. Știe exact cum să-și pună în evidență trăsăturile prin intermediul machiajului. O doamnă e mereu în centrul atenție și arată superb, chiar și fără o cantitate exagerată de machiaj pe față.

 

6. Ești nepoliticoasă și bârfești

Ai un comportament neadecvat, răspândești bârfe și te plângi mereu, iar acest lucru nu este demn de o doamă. Nu ar trebui nici să asculte pe altcineva care bârfește sau se plânge. Nu are rost să pierzi timpul cu asta.

 

7. Porți pantofi albi cu toc

O pereche de pantofi albi cu toc pot fi purtație fie cu o rochie albă de mireasă, fie cu o rochie albă, de vară. În alte cazuri, poți să alegi pantofi bej cu toc sau în două culori. Pot merge bine și alte culori în funcție de ținuta ta, dar nu vei da niciodată greș cu o pereche de pantofi negri cu toc.

 

 

loading...

Add comment