Radio Simplu

Reguli pentru îngrijirea părului care nu vor dispărea niciodată pentru că sunt potrivite pentru orice vârstă

Un păr puternic și strălucitor este visul oricărei femei indiferent de vârstă. Și dacă la 20 de ani e suficient să îl speli periodic și să nu-l supui experiementelor drastice, atunci la 30 de ani trebuie să îi acorzi o atenție sporită. Schimbările din corp nu pot fi evitate, dar putem avea grijă de noi. Trucuile nu sunt grele deloc.

30 de ani
Femeile de 30 de ani descoperă secretul pentru un păr superb- hidratarea. Anume așa părul va fi mult mai neted și nu se va rupe atât de ușor. Un mod eficient prin care poți să-ți revigorezi părul este să folosești produse care ți se potrivesc. Poți folosi ceva din avocado sau din cocos. Sau îți poți face niște măști pentru păr chiar acasă fără ca să dai mulți bani.

40 de ani
Femeile care au în jur de 40 de ani observă cum părul le devine mai subțire iar coafurile nu mai au mult volum. Ca să îndrepți situația ai nevoie de îngrijire temeinică. Trebuie să-ți hidratezi părul, să-l întărești ca el să regenereze natural. În funcție de problema ta, vorbește cu un stilist ca să-ți recomande cel mai bun tratament. De exemplu, dacă-ți vopsești des pătul, culoarea trebuie să fie cu câteva nuanțe mai deschisă decât părul tău natural.
De asemenea ai grijă și ce mănânci. Introdu în meniul tău produsele cu grăsimi naturale, cum ar fi alunele, antioxiddanți pe care îi găsești în citrice, ccalciul din ouă. Dacă aceste schimbări nu funcționează trebuie să mergi la un salon profesionist care te va ajuta cu cele mai bune produse.

50 de ani
La această vârstă părul ori nu e e foarte subțire ori nu e foarte gros. Încearcă să nu-ți speli podoaba capilară zilnic și să nu utilizezi produse foarte agresive. Pe lângă șampon și balsam folosește săptămânal doverse măști sănătoase din comerț sau făcute acasă. Aplică-le înainte de duș măcar câte o oră pentru un efect mai sigur. Adaugă de asemenea și produse foarte benefice în meniul tău. Carnea, fasolea, alunele, lactatele, bineînțeles fructele și legumele. Aceste produse la îndemâna oricui te vor ajuta să ai un păr frumos și sănătos.

 

loading...

Add comment