Radio Simplu

Practică arta seducției ca un profesionist! – Învață cum să cucerești ca la carte fiecare zodie

1. Berbec

Berbecii adoră să observe oamenii. Le place să primească complimente, dar sunt foarte atenți dacă sunt sincere. Nu fac aproape niciodată primul pas atunci când vine vorba să înceapă o relație.

 

2. Taur

Taurii se dau în vânt după persoanele cu un simț bine dezvoltat al umorului. Taurii adoră atunci când pasiunile și strădania lor sunt apreciate la adevărtata lor valoare de partener.

 

3. Gemeni

Pe Gemeni îi cucerești cu discuții lungi și interesante, cu umor inteligent sau cu schimburi de opinii pe subiecte inteligente. Ca să fii sigură că ai cucerit un Geamăn, încearcă tehnici complicate de seducție, care să fie creative și palpitante.

 

4. Rac

Racii țin mult mai mult la atenția pe care o primesc fizic din partea partenerului sau a partenerei decât la cadouri și la orice alte lucruri materiale. Racii sunt instabili din punct de vedere emoțional și au nevoie de parteneri puternici, care să-i ajute să se mențină pe linia de plutire.

 

5.  Leu

Leii au nevoie de parteneri devotați, pe care se pot baza oricând și care reușesc să le ridice oricând stima de sine cu complimente flatante.

 

6. Fecioară

Fecioarele adoră să fie iubite și caută mereu persoane care să se îndrăgostească cu ele de adevărat și să le ocrotească neîncetat.

 

7. Balanță

Balanțele adoră atunci când partenerul sau partenera îi observă trăsăturile ascunse, care nu ies la iveală foarte ușor. Urăsc să fie forțați să facă lucruri pe care nu și le doresc.

 

8. Scorpion

Scorpionii nu se deschid ușor în fața celorlalți. Dacă un Scorpion alege să își deschidă sufletul în fața ta, atunci e clar că sentimentele acestei persoane pentru tine sunt profunde și sincere.

 

9. Săgetător

Săgetătorii sunt persoane guvernate de latura emoțională, chiar dacă uneori nu pare să fie astfel. Preferă să li se spună verde în față atunci când o persoană îi place decât să facă joculețe prostești.

 

10. Capricorn

Capricornul adoră să joace de fiecare dată jocul vânătorului. E bine să te alături lor, dar nu menține aceeași rutină plictisitoare a jocului sau își vor pierde interesul în tine odată cu trecerea timpului.

 

11. Vărsător

Vărsătorii sunt unele dintre cele mai singuratice semne zodiacale și iubesc libertatea. Dacă îți dorești o relație stabilă cu un Vărsător, trebuie să-l lași să petreacă o perioadă de timp singur.

 

12. Pești

Peștii sunt un semn zodiacal care adoră aventura și experiențele noi. Sunt fani ai ciudățeniilor, dar în același timp, adoră să fie protejați de partenerul de viață. Pești sunt persoane creative, iar interesul lor e menținut întotdeauna doar prin intermediul unor acțiuni cât se poate de creative.

 

loading...

Add comment