Radio Simplu

Partenerul tău a încetat să te mai iubească! – 5 semne clare că nu mai însemni nimic pentru el

Conform autorului Steve Harvey, bărbații aleg să-și exprime dragostea pentru o femeie în trei moduri: își declară sentimentele pentru ea în public, o protejează și are grijă de ea. Iată 5 semne evidente pe care le observi la un bărbat atunci când din contră, încetează să mai iubească femeia de lângă el:

 

1. Îți critică aspectul fizic

O persoană care iubește cu adevărat învață să-și accepte persoana iubită așa cum e, cu tot cu defecte. Un bărbat care îți iubește partenera o va găsi atractivă întotdeauna și o va iubi mai mult chiar și atunci când are un aspect neîngrijit după ce abia s-a sculat din pat.

În momentul în care nu te mai iubește, va începe să observe până și cele mai mici defecte ale tale. Îți face observație că ai pus kilograme pe tine și că ar fi timpul să mergi la sală.

 

2. Discută defectele tale cu prietenii lui

Nimeni nu este perfect și în momentul în care simți dragoste adevărată pentru partenera ta n-ai niciun motiv să vorbești despre defectele ei. Te concentrezi asupra calităților ei și a lucrurilor care te fac fericit.

Dacă partenerul tău discută despre defectele tale în public, atunci ai motive de îngrijorare, mai ales dacă te umilește în fața prietenilor, a colegilor sau chiar în fața străinilor.

 

3. Nu suportă lucrurile pe care le faci de obicei

Femeile critică obiceiurile enervante ale bărbaților cum ar fi acela de a lăsa haine aruncate prin casă. Și femeile au obiceiuri enervante, cum ar fi să stea în baie 2 ore neîntrerupte.

Dacă partenerul tău te critică constant pentru obiceiurile tale, înseamnă că iubirea lui s-a transformat în iritare, mai ales în situația în care face numai comentarii negative cu privire la atitudinea ta.

 

4. Nu te ascultă

Un bărbat care te iubește va face efortul să te asculte de fiecare dată. Chiar dacă îi spui ceva trist sau vesel, va fi mereu atent la tine. Odată ce dragosteap entru tine dispare, i se va părea o corvoadă să te asculte.

Fie îți va spune să taci sau să-i spui totul mai pe scurt. Poate să încerce să îți dea impresia că te ascultă și de fapt să nu fie deloc atent la ceea ce îi spui.

 

5. Nu îi pasă de sentimentele tale

Bărbații care își iubesc partenera urăsc să o vadă plângând. Va face tot ceea ce poate pentru a te face să te simți mai bine. Dacă nu mai e interesat de tine, va deveni deranjat dacă începi să plângi și se va simți bine chiar dacă te va șicana. Partenerul tău nu trebuie să facă nimic din toate astea dacă te iubește sincer.

 

 

loading...

Add comment