Radio Simplu

Orice femeie care nu își mai iubește partenerul începe să simtă aceste 8 lucruri – ție ți s-a întâmplat deja?

În multe relații există un moment în care dragostea nu se mai regăsește și una sau ambele persoane caută o cale de a încheia această călătorie. Cel mai frecvent, femeile sunt cele care luptă pentru ca relația să funcționeze, dar cu siguranță există și pentru ele un apogeu.

Cu toate acestea, astăzi vei cunoaște unele situații și sentimente pe care o femeie le simte atunci când ea nu mai iubește un bărbat. Deci, nu pierde timpul și află care sunt, ținând cont de ele.

 

1. Când mesele împreună nu mai sunt plăcute

Atunci când mesele încep să fie plictisitoare și nu mai există o poveste de dragoste atunci când luați cina, atunci este clar că relația nu este pe calea cea bună. Mai ales atunci când nu se schimbă cuvinte și singurul lucru pe care îl știi este cum să mănânci mai repede.

 

2. Începe să nu se mai îngrijoreze în ceea ce te privește și nici măcar nu îți dai seama de asta

Este în natura femeilor să fie îngrijorate de cele mai multe ori dacă partenerii lor sunt ok. Cu toate acestea, atunci când femeile nu simt nicio legătură cu partenerii lor, ele nu mai au acest sentiment și încep să se îngrijoreze mai mult pentru ele și pentru alți oameni. Acest lucru nu înseamnă că acea persoană este rea, este doar un semn că nu mai există dragoste în această relație.

 

3. Când spui „Pa”, nu simți nimic

Când bărbații pleacă de lângă partenerele lor și ele nu se interesează cât timp aceștia o fac și mai ales când se vor întoarce, atunci clar este ceva în neregulă cu astfel de relații.

 

4. Nu mai simți că partenerul tău este protagonistul în viața de cuplu și nici măcar nu mai apare în gândurile tale

Acest lucru este cu adevărat trist când simți că partenerul tău nu apare ca parte importantă a viitorului tău și chiar îl vizualizezi fără el și simți că acesta este cel mai bun mod de a-ți continua viața.

 

5. Când te trezești, nici măcar nu te uiți la el și consideri că este doar o altă zi din viața ta

Când ești îndrăgostit, acest lucru te face întotdeauna fericit, mai ales când vine vorba de a te trezi alături el; Te uiți la el, îi oferi un sărut și îi urezi o dimineață bună, dar se pare că aceste lucruri nu se mai întâmplă în viața ta.

 

6. Când el nu este acasă, nu simți că îți este dor de el și preferi să fii singură

Dacă simți că cu cât mai mult timp el este absent, tu ai mai mult timp pentru tine însăți, atunci acest lucru ar trebui să te pună pe gânduri cu privire la relația ta.

 

7. Îți dai seama că te simți foarte bine atunci când el nu este în preajma ta

Atunci când îți dai seama că nu ai nevoie de el să fii fericită și te simți mai bine când nu e în jurul tău, atunci este mai mult decât clar că ar trebui să pui capăt unei astfel de relații.

 

8. Începi să îți cauți o nouă dragoste

Când îți imaginezi constant că ești cu altcineva și nu doar într-un mod intim, ci să ai ceva mai mult cu acea persoană, trebuie să îți dai seama că acela este momentu în care relația ta ar trebui să se sfârșească.

loading...

Add comment