Radio Simplu

NU le face dacă vrei să nu-l pierzi! – 7 lucruri pe care bărbaţii le găsesc respingătoare la femei

Bărbaţii observă totul la femei şi e posibil să nu fie lucrurile la care ne gândim de obicei. Dacă te consideri perfectă şi cu toate acestea nu-ţi găseşti sufletul-pereche, e posibil să ai o atitudine greşită. Iată 7 dintre cele mai mari greşeli pe care le face o femeie cu un bărbat:

 

1. Prea mult machiaj

Nu exagera cu machiajul. E important să ai un aspect plăcut, dar nu te acoperi în întregime cu machiaj. Eşti frumoasă naturală. Vei fi şi mai frumoasă dacă te vei menţine sănătoasă şi îţi vei arăta adevărata personalitate, în toată splendoarea ei.

 

2. Igienă personală precară

Doamnelor, este foarte important să aveţi o igienă personală impecabilă. Acest lucru nu se aplică numai în cazul femeilor, ci şi al bărbaţilor. Igiena personală precară ţine la distanţă orice persoană.

 

3. Prea mult parfum

Nu te da cu prea mult parfum ca să laşi o dâră enormă de miros în urma ta. Pentru un bărbat, excesul de parfum poate fi extrem de deranjant. Indiferent dacă e un parfum scump sau mai ieftin, dă-te doar cu câteva picături. Va avea un impact mai puternic decât dacă torni toată sticla deodată.

 

4. Aroganţă

E ideal să ai o opinie proprie pe care să ţi-o menţii, dar e important să ştii când să te opreşti pentru că încrederea de sine în exces poate face o persoană să pară arogantă, o trăsătură negativă, pe care nu o apreciază nimeni. Mândreşte-te cu reuşitele tale, dar nu te lăuda non-stop. Fii umilă şi simte-te bine în pielea ta.

 

5. Îl vorbeşti de rău pe fostul iubit

E posibil ca fosta ta relaţie să fi avut un final nefericit, iar despărţirea voastră a avut loc din vina partenerului tău. E o problemă personală şi nu e nevoie să-l vorbeşti de rău tuturor. Dacă manifeşti o astfel de atitudine, te vei pune singură într-o lumină extrem de proastă şi ţine departe de tine potenţiali parteneri pentru că nimeni nu îşi doreşte o astfel de persoană lângă el.

 

6. Eşti prea dependentă de el

Bărbaţii îşi doresc ca femeia de lângă ei să le arate că are nevoie de ei, dar nici să exagereze cu asta şi să nu poată face un pas fără ca ei să fie cu ea. Vei părea o femeie disperată, care nu se poate descurca singură. Alege să fii descurcăreaţă şi pe cont propriu şi să dai dovadă de suficientă stimă de sine cu care faci asta.

 

7. Nu reuşiţi să purtaţi o conversaţie

Dacă nu reuşeşti să porţi sau să continui o conversaţie cu partenerul tău, atunci e un semn clar că nu sunteţi compatibili. Fii curajoasă şi contribuie la conversaţie. Nu ezita să te faci remarcată. Un potenţial partener va aprecia inteligenţa şi cunoaşterea ta.

loading...

Add comment