Radio Simplu

Nu îți vei găsi sufletul pereche până nu vei accepta aceste 5 lucruri esențiale

Dragostea adevărată se manifestă prin alegerea de a spune și Nu atunci când e necesar, să fii conștientă și să nu faci rău, să fii atentă și nu egoistă și să fii loială partenerului. Iată 5 lucruri pe care trebuie să le accepți complet pentru a te putea bucura de o relație sănătoasă cu partenerul tău:

 

1. Ca să găsești persoana potrivită, trebuie să fii tu însăți astfel

Înainte să începi o relație, încearcă să îți pui ordine în viață. Ce a mers prost în relația precedentă și la ce obiceiuri trebuie să lucrezi? E important ca ambii parteneri să-ți dorească schimbarea, dacă doar unul e capabil să o facă, atunci nu mai e vorba despre o relație.

Dacă ești într-o relație pe care încercați amândoi să o salvați, aflați motivul problemelor voastre și vindecați-vă rănile. Ați putea încerca să mergeți împreună la terapie.

 

2. Cunoaște-ți limitele

Care sunt lucrurile care te fac să spui nu unei relații? Abuzul fizic sau emoțional? Infidelitatea sau monotonia? Cunoaște-te mai bine pe sine înainte de a începe o relație. O relație nu înseamnă să te pierzi pe tine, chiar dacă riști să îți pierzi partenerul.

O persoană care te tratează astfel încă de la început nu se va schimba niciodată, iar lucrurile se vor agrava. Dacă nu ești de acord cu lucrurile acestea și totuși le accepți, te minți singură.

 

3. Atunci când e vorba de iubire adevărată comunicarea e sănătoasă

Îți dorești să fii cu cineva care te jignește sau găsește mereu motive ca să îți facă reproșuri? Cu toții ne dorim să fim cu persoane care să folosească verbele simt și cred atunci când discută cu noi. În relațiile cu probleme, se pun la cale multe jocuri, spre deosebire de relațiile armonioase.

Dacă îți dorești ca tu și partenerul tău să fiți fericiți, înțelege că există anumite lucruri pe care nu trebuie să le tolerezi niciodată din partea partenerului tău.

 

4. Dragostea adevărată există atunci când aveți scopuri și dorințe comune

Gândește-te la lucrurile pe care ți le-ai dorit întotdeauna să le faci și pune-le în practică. Află care sunt visurile partenerului tău și sprijină-l. Trebuie să vă decideți încă de la începutul relației dacă puteți și dacă vreți să vă sprijiniți reciproc..

 

5. Nu ești o victimă

Trebuie să deții controlul asupra vieții tale. Oamenii care sunt blocații în relații nesănătoase, nu realizează acest lucru, ba mai mult, neagă realitatea și nu mai judecă așa cum trebuie. Renunță să-ți mai găsești scuze și nu mai crede în ele, e timpul să nu-ți mai plângi de milă.

Dacă partenerul tău încearcă să profite de tine și te joacă mereu pe degete, nu te mai plânge altora pentru că nu te vor considera deloc atrăgătoare. Deții controlul asupra vieții tale, așa că e timpul să te comporți ca atare.

loading...

Add comment