Radio Simplu

Modul în care îmbrățișezi spune foarte multe despre relația ta – tu cum o faci?

O îmbrățișare strânsă și un sărut minunat reprezintă cel mai bun mod de a-ți exprima sentimentele atunci când ești îndrăgostit de cineva special. Pot exista mai multe moduri în care poți să îl îmbrățișezi pe iubitul tău.

Fiecare fel de îmbrățișare este unic și are propriul său înțeles; el poate dezvălui multe despre relația ta. Nu mă crezi? Ei bine, atunci poate că ar trebui să îți arunci privirea peste lista de mai jos cu diferitele tipuri de îmbrățișări.

 

1. Îmbrățișarea cu picioarele în jurul taliei

Aceasta este una dintre îmbrățișările cele mai senzuale și cele mai romantice care pot exista vreodată. Acest tip de îmbrățișare arată profunzimea relației tale fizice și de asemenea dezvăluie cât de multă pasiune există între tine și partenerul tău; cel mai probabil el te iubește mai mult decât pe oricine altcineva.

 

2. Îmbrățișarea prietenească

Acest tip de îmbrățișare este de asemenea denumit „Îmbrățișări parțiale”; acest lucru înseamnă că în afară de a fi iubiții perfecți și de avea o relație indestructibilă, ambii parteneri sunt și cei mai buni prieteni.

Prietenia reprezintă o piatră de temelie în fundația unei relații, așa că dacă între voi există așa ceva, cel mai probabil relația voastră este indestructibilă.

 

3. Îmbrățișările neașteptate

În acest caz, dacă tu îți îmbrățișezi partenerul dintr-o dată  sau dacă el face asta în mod neașteptat și mai ales în public, atunci asta înseamnă că ești îndrăgostit de el, că el este îndrăgostit de tine și sunteți suficient de curajoși încât să vă lăudați cu asta.

Până la urmă, cui nu îi plac îmbrățișările neașteptate atunci când ele sunt primite de la persoanele pe care le iubim cel mai mult?

 

4. Îmbrățișările pe la spate

Aceasta este cea mai dulce îmbrățișare; dacă partenerul tău face acest lucru, atunci el dezvăluie comportamentul său extrem de protector și de sigur pentru tine. Acest lucru înseamnă de asemenea, că îi pasă foarte mult de tine și că ar face aproape orice pentru tine.

De asemenea, o astfel de îmbrățișare este una dintre cele mai romantice deoarece demonstrează faptul că partenerul tău dorește să te protejeze și să te apere mereu.

 

5. Îmbrățișarea cu contact vizual

Este una dintre îmbrățișările perfecte; ea dezvăluie legătura puternică dintre cei doi parteneri. Ar trebui să te consideri cel mai norocos dacă partenerul tău te îmbrățișează în acest mod, menținând un contact vizual permanent.

Contactul vizual este foarte important între doi parteneri deoarece el permite ca scânteia dintre parteneri să rămână veșnic aprinsă.

 

6. Îmbrățișarea strânsă

O astfel de îmbrățișare simbolizează puritatea iubirii voastre; ea definește profunzimea dragostei pe care voi vi-o purtați. Dacă partenerul tău te îmbrățișează în felul ăsta, înseamnă că nu vrea să te piardă niciodată și că este dispus să facă numeroase sacrificii pentru tine și pentru relația voastră mai ales.

loading...

Add comment