Radio Simplu

Îl ai la picioarele tale! – 5 semne evidente că partenerul tău e îndrăgostit nebunește de tine

Ai cunoscut bărbatul vieții tale și vrei să știi dacă te iubește cu adevărat? Vrei să fii 100% sigură că simte și el la fel pentru tine, dar nu te pricepi să-i descoperi sentimentele? Ni se pare des că partenerul nostru ne acordă atenție, dar de multe ori este doar ceea ce ne dorim noi să ne imaginăm.

E posibil să ne lăsăm copleșiți de sentimente și să confundăm realitatea cu lucrurile închipuite. Bărbații au moduri diferite prin care își exprimă dragostea pentru o femeie, iar unii dintre ei nici nu bănuiesc că simt asta. Iată 5 semne clare că partenerul tău e îndrăgostit cu adevărat de tine și vrea să aveți o relație serioasă:

 

1. Vorbește cu tine

Cu cât două persoane aflate într-o relație comunică mai mult, cu atât vor fi mai fericite împreună. Dacă partenerul tău te iubește cu adevărat, va vorbi neîncetat despre dorințele și planurile lui cu tine și își va dori să le cunoască și pe ale tale. E cel mai simplu mod pentru a pune bazele unei relații serioase.

 

2. Încearcă să te facă fericită

Iubitului tău îi place să te facă fericită și își dă mereu silința în acest sens? E pregătit să te sprijine ca să-ți îndeplinești visurile chiar dacă sunt diferite de ale lui? Merge cu tine la cumpărături și așteaptă la cozi imense sau te ajută să mergi dacă ți-ai scrântit glezna, se uită împreună cu tine la comediile tale romantice favorite. Te inspiră și te sprijină necondiționat și te îndeamnă să te dezvolți mereu, așa că e clar că ești totul pentru el.

 

3. E politicos cu prietenii tăi

Te-a impresionat deja și te-a câștigat. Dar asta nu e tot, se va strădui să fie politicos cu prietenii și părinții tăi pentru a le face o impresie plăcută, chiar dacă unicul motiv pentru care face asta e să-ți facă ție pe plac.

 

4. Ai un loc special doar pentru tine în apartamentul lui

Apartamentul unui bărbat este spațiul său personal și înseamnă mult mai mult pentru el decât pare. Dacă își dorește să te aibă alături de el în apartament și vrea să te simți confortabil și să te simți ca acasă, atunci trebuie să fii sigură că te iubește.

 

5. Ți-a făcut cunoștință cu prietenii lui

Un bărbat nu face niciodată cunoștință prietenilor lui decât cu femeia cu care dorește să aibă o relație serioasă. Dacă ți-a făcut cunoștință cu amicii lui, înseamnă că are încredere în tine și se mândrește cu faptul că ești prietena lui.

loading...

Add comment