Radio Simplu

Fetelor, au fost descoperite comportamentele noastre care scot din minți bărbații. Și nu e de bine

Chiar dacă e greu de crezut, unele comportamente feminine pot scoate din minți bărbații, ba chiar îi pot îndepărta. Pe de altă parte, există voci care afirmă că și femeile fug de anumite categorii de bărbați.

1. Lipsa spontaneității
Oricine trebuie să facă lucruri ca să scape de rutina unei relații, oricât de fericită nu ar fi. De aceea uneori trebuie să te gândești la cum să petreceți timp împreună. Du-ți partenerul într-un loc deosebit, învățați ceva nou, gătiți împreună. Un pic de curaj nu strică nimănui.

2. Părerea celor din jur
E foarte importantă părerea celorlalți. Sfaturile prietenilor contează mai mult decât propiile gânduri uneori. Dar trebuie să ai grijă, partenerul tău se poate simți incomod, pentru că ar avea senzația că sunteți mai mulți într-o singură relație.

3. Controlul
Fiecare femeie simte nevoia să fie prezentă în viața partenerului. Însă unele femei uită că trebuie să ofere și spațiu omului la care ține. Trebuie să învețe echilibrul dintre permisiuni și interdicții.

4. Mândria
Un om concentrat doar la nevoile sale nu e capabil de o relatie fericită. Bărbații devin geloși și se simt prost în fața femeilor prea preocupate de propriile dorințe. Și bărbații au nevoie de atenție.

5. Tăcerea
Bărbații urăsc femeile care tac, nu spun ce le-a supărat, dar totodată pretind ca bărbații să știe exact ce s-a întâmplat și cum pot repara. Astfel, ei încearcă orice doar să le împace, iar acestea tot nu vor să cedeze din supărările inutile pe care le au.

loading...

Add comment