Radio Simplu

Femeile se dau în vânt după astfel de bărbați! – 5 lucruri uimitoare pe care femeile le găsesc atractive la un bărbat

Există multe calități pe care femeile le apreciază la bărbați și le fac să fie atrase de ei. Iată 5 dintre cele mai importante trăsături ale bărbaților care sunt decisive pentru femei atunci când se decid dacă să-i accepte sau nu ca parteneri:

 

1. Atunci când se comportă ca un adevărat gentleman

Femeilă adoră bărbații care le țin ușa înainte să intre într-o clădire sau care le trag scaunul ca să se așeze la masă. Concepția greșită conform căreia femeile vor bărbați care să facă totul în locul lor și să joace rol de sclavi e complet greșită. De fapt, aceste gesturi simple ne arată cât de mult ține la noi partenerul nostru.

Bărbații ne spun mereu că vor să ne trateze ca pe niște prințese, dar e nevoie să și demonstreze asta prin fapte. Dacă ești bărbat și vrei să câștigi inima unei femei, comportă-te ca un adevărat gentleman, vei fi mult mai atractiv în ochii oricărei femei.

 

2. Atunci când își dorește să ajute

Cea mai plăcută priveliște din lume e atunci când un bărbat ajută o bătrânică să treacă strada sau mângâie o pisică. O femeie e atrasă pe loc de un bărbat care are inima bună, mai ales dacă și ea e la fel de bună și de înțelegătoare.

Oricărei persoane i-ar plăcea cineva umil și bun ca partener. Dacă ești bărbat, continuă să faci aceste mici gesturi binevoitoare și vei găsi pe cineva care să-ți aprecieze inima bună.

 

3. Când vrea să te protejeze

Există o diferență enormă între o persoană posesivă și una protectoare. Nu e deloc indicat să îi spui partenerei tale să nu mai vorbească cu un amic pentru că ți-e frică că se va îndrăgosti de el, e o atitudine greșită și dai dovadă că ești prea posesiv.

Să îți protejezi femeia iubită înseamnă să îi iei apărarea atunci când cineva o deranjează și să o protejezi ca să nu fie rănită. Femeile adoră atunci când bărbații le apără și le protejează și nu-și doresc să le schimbe niciodată.

 

4. Când are un simț dezvoltat al umorului

Dacă ai un partener care te face să râzi mereu, ai găsit persoana ideală pentru tine. Când ai probleme și îți dorești să nu te mai gândești la asta, el te ajută să te ridici și să o iei de la capăt. Te face să zâmbești și chiar să râzi atunci când ai mai mare nevoie de asta.

 

5. Atunci când miroase bine

Un bărbat care miroase bine transmite în mod indirect mesajul că are o igienă personală bună și îi place să se îngrijească. E un lucru simplu, dar poate impresiona pe loc o femeie. Dă dovadă că se străduiește să arate și să miroasă bine pentru partenera lui.

loading...

Add comment