Radio Simplu

Femei slabe versus voluptoase: Descoperă care sunt favoritele bărbaților și motivele pentru care le preferă

Fiecare bărbat are gusturi diferite când vine vorba de femei, iar unii bărbați preferă indiscutabil femeile mai plinuțe pe care le aleg ca partenere din varii motive. Iată 10 motive pentru care bărbații aleg iubite voluptoase și nu trase prin inel:

 

1. Sunt mai puternice

Femeile mai plinuțe sunt dure pentru că trebuie să aibă grijă singure de ele, spre deosebire de femeile mai slabe, pe care bărbații își doresc să le protejeze.

 

2. Știu să gătească foarte bine

Se pare că bărbații consideră că femeile mai plinuțe petrec mai mult timp în bucătărie și vor pregăti tot felul de bunătăți ca să-i facă pe plac iubitului lor.

 

3. Nu numără niciodată caloriile din mâncare

Niciun bărbat nu își dorește să se simtă prost atunci când mănâncă o pizza în fața iubitei lui slabe care e la dietă. Majoritatea bărbaților nu își face griji cu privire la caloriile consumate pentru că societatea nu condamnă bărbații pentru kilogramele în plus la fel cum o face în cazul femeilor.

 

4. Le dă încredere de sine atunci când au o iubită mai plinuță

Bărbații ies cu femei voluptoase până când pot să-și dovedească lor și celor din jur că pot să iasă cu o femeie mai slabă și mai atrăgătoare.

 

5. E ușor să porți o conversație cu ele

Femeile mai slabe nu se pricep să asculte atât de bine ca femeile plinuțe care își doresc doar să fie pe placul partenerului lor.

 

6. Nu e greu să alegi un loc unde să mergeți să mâncați

Femeile plinuțe nu au anumite preferințe culinare și ar mânca orice la orice oră, așa că ieșitul la cină nu va fi niciodată o problemă pentru un bărbat cu o iubită plinuță.

 

7. Dau îmbrățișări grozave

Cea mai interesantă parte a relației cu femeile voluptoase este îmbrățișatul atunci când sunteți împreună. Te simți înconjurat de căldură și piele pufoasă.

 

8. Sunt mereu alături de tine atunci când mergi la sală

O femeie plinuță nu numai că te va încuraja să arăți întotdeauna bine, ci te va și însoți la sală ca să îți facă un fel de galerie pentru că te admiră pentru determinarea ta.

 

9. Sentimentul de gelozie nu există în relația voastră

Femeile plinuțe sunt mai puțin dorite de toți bărbații, așa că partenerul unei astfel de femei nu trebuie să-și facă griji că o va pierde. Cu toate acestea, e posibil ca partenera să-și suprindă iubitul și să-l abandoneze atunci când se așteaptă mai puțin.

 

10. Femeile plinuțe tind să fie amuzante

Bărbații se distrează copios cu o parteneră cu mai multe kilograme în plus pentru o consideră nu numai iubita lor, ci și cea mai bună prietenă cu care pot discuta despre orice.

 

loading...

Add comment