Radio Simplu

Descoperă efectele incredibile ale bicarbonatului de sodiu asupra corpului tău!

Mulţi oameni încerc să se îngrijească singuri şi să arate ca marile vedete de la Hollywood. Indiferent de cât de mult suntem în căutarea unui aspect ideal, unele lucruri nu pot fi evitate. Unul dintre duşmanii cei mai crunţi ai frumuseţii este îmbătrânirea.

Nu putem da timpul înapoi, dar e posibil să menţinem pielea într-o stare bună şi să prevenim semnele premature ale îmbătrânirii.

Există o mulţime de produse pentru prevenirea îmbătrânirii, iar pe internet găsim o mulţime de sfaturi care ne ajută să avem o piele fină şi catifelată mai mult timp. De la creme miraculoase făcute din alge de mare până la proceduri chirurgicale.

Vă prezentăm un remediu natural, simplu, care vă va ajuta să arătaţi mult mai tinere. Dacă nu sunteţi adeptele bisturiului, atunci ciţiţi în continuare despre beneficiile utilizării bicarbonatului de sodiu.

Este un fapt bine cunoscut de ani de zile acela că bicarbonatul de sodiu ajută la păstrarea sau redă frumuseţea pielii şi face straturile acesteia mai catifelate.

Acest ingredient simplu, care se găseşte n majoritatea gospodăriilor, este folosit de doctori şi cosmeticieni pentru a trata pielea feţei, pentru a îmbunătăţi aspectul părului, pentru albirea dinţilor şi întărirea unghiilor.

Dacă doriţi să vă îngrijiţi pielea în mod profesionist şi eficient, bicarbonatul de sodiu e remediul cel mai la îndemână la care puteţi apela. Este folosit ca ingredient activ în multe dintre măşti şi scruburi. Puteţi începe prin a vă spăla faţa cu bicarbonat de sodiu.

Atunci când aplicaţi bicarbonat de sodiu pe piele, este posibil să simţiţi un gâdilat uşor. Nu aveţi motive de îngrijorare. Această senzaţia apare atunci când bicarbonatul de sodiu pătrunde în porii inflamaţi sau murdari, distruge bacteriile patogeniile şi produsul activităţii lor vitale..

 

1. Combate acneea

Bicarbonatul de sodiu are un efect antiseptic puternic. Contribuie cu succes la eliminarea coşurilor, acneei, eczemei provocată de alergii şi chiar a muşcăturilor de insecte. Tratamentul pielii feţei se realizează mult mai uşor şi mai rapid cu ajutorul bicarbonatului de sodiu.

 

2. Exfoliază pielea

Bicarbonatul de sodiu se foloseşte în domeniul cosmeticii pentru îngrijirea tuturor tipurilor de piele. Combate eficient inflamaţiile, îndepărtează depunerile de grăsime şi curăţă porii în profunzime. Bicarbonatul de sodiu face pielea mai catifelată şi mai luminioasă.

 

3. Reîmprospătează pielea

Bicarbonatul de sodiu contribuie la hidratarea pielii, calmează pielea iritată, distruge bacteriile de pe faţă şi deschide la culoare petele pigmentate. Bicarbonatul de sodiu elimină cu succes inflamaţiile şi calmează rapid zonele inflamate şi dureroase ale tenului.

loading...

Add comment