Radio Simplu

Descoperă cum se comportă fiecare zodie atunci când se îndrăgosteşte

1. Capricorn

Acest semn zodiacal îşi doreşte o relaţie sănătoasă, pe termen lung, alături de un partener devotat. Visează să-şi întemeieze o familie şi să aibă copii.

 

2. Vărsător

Atunci când se îndrăgostesc, Vărsătorii se dedică trup şi suflet persoanei iubite care are toată atenţia lor. Odată ce găsesc persoana potrivită, nu-i vor mai da drumul.

 

3. Peşti

Este o zodie extrem de emotivă şi de sensibilă. Aceste persoane se tem de singurătate şi caută cu disperare să iubească şi să fie iubite.

 

4. Berbec

Berbecii sunt lideri înnăscuţi şi adoră să deţină controlul în absolut toate aspectele vieţii lor. Au o gândire extrem de raţională când vine vorba de dragoste şi nu se îndrăgostesc niciodată de cineva la prima vedere.

 

5. Taur

Zodia aceasta tinde să se îndrăgostească foarte repede, dar se şi plictiseşte la fel de rapid. Taurul este în mereu în căutarea unor noi aventuri.

 

6. Gemeni

Această zodie este un romantic incurabil şi atunci când se îndrăgosteşte, petrece majoritatea timpului alături de persoana iubită. Se străduiesc cât pot de mult pentru a clădi o relaţie iubitoare şi armonioasă.

 

7. Rac

Racii sunt întotdeauna foarte precauţi atunci când îşi aleg un partener sau o parteneră pentru că îşi doresc relaţii doar cu oameni pe care îi iubesc cu adevărat şi viceversa. Se tem că cineva le va frânge inima sensibilă şi plină de iubire.

 

8. Leu

Acest semn zodiacal are o încredere incredibilă de sine şi are inima bună. Atunci când întâlnesc persoana visurilor lor, îi dedică acesteia întreaga lor viaţă. Leii caută în parteneră figura maternă şi o persoană care să le ridice mereu moralul prin complimente sincere.

 

9. Fecioară

Fecioarele sunt extrem de inteligente şi de deosebite. Scopul lor în viaţă este să aibă succes şi muncesc din greu pentru asta, dar au probleme în relaţia de cuplu. Se tem de sentimentele lor, dar atunci când iubesc, o fac cu toată fiinţa lor.

 

10. Balanţă

Balanţele se îndrăgostesc foarte uşor şi ajung să depindă de persoana iubită. Vor face orice le stă în putinţă pentru ca partenera sau partenerul lor să fie fericit şi mulţumit.

 

11. Scorpion

Este o zodie extrem de pasională şi de atrăgătoare, dar şi agresivă în acelaşi timp. Se îndrăgostesc profund şi rapid, dar sunt mult prea încăpăţânaţi pentru a pune bazele unei relaţii sănătoase şi stabile.

 

12. Săgetător

Acest semn caută persoane echilibrate şi mature ca parteneri de viaţă. Vor să aibă acelelaşi valori şi visuri pentru a putea avea o relaţie armonioasă împreună.

loading...

Add comment