Radio Simplu

De ce nu ți-ai găsit încă marea dragoste? 6 dintre cele mai comune răspunsuri

Articolul este pentru cei care sunt pregătiți pentru marea iubire, dar încă nu înțeleg de ce aceasta îi ocolește încă. 6 motive care îți vor răspunde la întrebarea de ce ești singur încă.

1. În viața ta nu există loc pentru iubire
Înțelegi că ești pregătit. Și pentru iubire, și ca să fii alături de partener până la adânci bătrâneți la bine și la rău, exact ca în filmele romantice. Dar astăzi nu se va întâmpla pentru că stai peste program, așa cum ai stat și zilele trecute. În weekend pleci din oraș, sau poate ai un bebeluș care-ți ocupă timpul și mintea?

2. Nu poți trece peste relațiile din trecut
ai găsit timp pentru întâlnirea la care visai de mult timp. Jumătate de seară stai în fața oglinzii și probezi o rochie roșie foarte atrăgătoare cu o geacă de rockeriță, și-ți imaginezi cum noul tău admirator te va admira, va încerca să te cucerească sau cum te va face să râzi. Și cu o oră înainte de plecare îți dai seama că tot ce vrei acum este să te așezi pe canapea și să plângi. Pentru că fi atunci îți amintești de fostul iubit, care reprezenta cândva idealul partenerului. Era frumos și curajos, era perfect, cel mai bun, atât de drag și de grijuliu.

3. Stai doar acasă
Oboseala, timpul de afară, sezonul depresiv, serialul neterminat, cartea care nu se citește singură, croșetatul e o ocupație plăcută. Rămâi acasă. Și în acest fel găsești motive în fiecare seară, cu fiecare ocazie. Iar seara îți lipsesc îmbrățisările celor dragi.

4. Îți neglijezi aspectul fizic
În sfârșit ai reușit să ieși din casă! În cafenea chelnerul se uită și îi zâmbește insistent prietenei tale iar ție ți se adresează foarte sobru și serios. Un băiat simpatic se paorpie de fata îmbrăcată în rochia colorată. O doamnă foarte stilată întoarce privirile datorită parfumului său. Iar tu te ascunzi într-un hanorac vechi, dar atât de comod, chiar dacă are mai bine de 5 ani.

5. Nu ieși din cuvântul părinților
Se pare că momentul pe care îl așteptai atât timp a venit. În sfârșit ai început să iubești. Dar sentimentele puternice încă nu au încolțit. Mama ta începe să se intereseze de  de preocupările lui, iar tatăl tău vrea să știe cu ce se ocupă. Împreună ei decid că el nu este potrivit pentru tine. Și tu ești prinsă între părerilor celor dragi ție și nevoile tale. Există o grămadă de studii care spun că părinții de foarte multe ori nu sunt de acord cu alegerile copiilor lor.

6. Nu ești deschisă către nou
Atrăgătoare, îngrijită, liberă. Te întâlnești cu prietenele tale în localul vostru preferat. La cinema mergi doar la drame, evitând comediile și filmele de acțiune. Știi sigur că la teatru merg doar intelectualii, iar printre sportivi nu vei găsi oameni creativi. Bagajul convingerilor tale este atât de greu încât te împiedică să te miști înainte.


loading...

Add comment