Radio Simplu

Dacă ești femeie, atunci ar trebui să eviți aceste tipuri de bărbați – clar nu îți dorești să ai un astfel de partener

Ai observat și tu probabil că de mai multe ori o femeie este în general cuplată cu un partener nepotrivit pe baza aspectului său fizic și nu știe de obiceiurile sale de rutină. Asta atrage mai multe probleme pentru ea, odată ce începe să cunoască mai bine persoana respectivă.

Deci, pentru a evita astfel de probleme care ar putea duce la o relație greșită, aici sunt câteva tipuri de bărbați pe care femeile ar trebui sa îi evite ca partener de relație.

 

1. Cel care nu vrea să facă niciun angajament

El este genul de bărbat care este fizic atractiv, dar nu face niciun angajament adevărat într-o relație. Femeile ar trebui să evite personalitatea lui adorabilă deoarece pot fi ușor prinse în capcană.

 

2. Cel care miroase urât

Probabil și tu cunoști un astfel de bărbat și cel mai sigur îl recunoști după mirosul lui respingător caracteristic. Un astfel de miros probabil indică faptul că el nu se îngrijește, așa că nu ar trebui să îi acorzi prea multă atenție.

 

3. Cel egoist

O relație adevărată ar trebui să cuprindă doar partenerii care au o iubire dezinteresată. Dacă unul dintre ei este egoist, atunci relația nu este niciodată una de lungă durată. Deci, ar trebui să eviți pe cât posibil oamenii egoiști.

 

4. Cel care nu este atent sau responsabil

Astfel de bărbați, cei care sunt neglijenți și nu se angajează în a-și asuma propriile responsabilități legate de carieră sau de managementul financiar, sunt cei care nu au au succes în construirea unei relații puternice.

 

5. Cel care nu este sociabil

Acești oameni nu sunt atât de prietenoși ca cei mai mulți dintre noi și sunt întotdeauna ocupați în principal de vizionarea emisiunilor la televizor. Ei nu sunt tipul potrivit de persoană pentru o relație adevărată.

 

6. Cel care este nepoliticos

Aici este vorba despre cel care se pretinde a fi șef. Astfel de oameni pot provoca probleme în orice loc în orice situație și de aceea ar trebui evitați. Sigur nimeni nu își dorește să fie făcute de râs în public sau să fie criticat acasă.

 

7. Cel afemeiat

Acești oameni își doresc doar să se afle într-o relație fizică cu cineva. Din cauza comportamentului lor ocazional, ei nu sunt tipul potrivit de bărbați pentru un angajament adevărat; ei vor căuta pe cineva doar pentru a-și satisface nevoile fizice.

 

8. Cel infantil

Astfel de bărbați posedă un comportament copilăresc care poate fi drăguț uneori, dar destul de iritant de cele mai multe ori. El te poate face să râzi, dar nu e destul de matur să își ia un angajament adevărat din cauza activităților sale.

 

9. Cel disperat

Acei bărbați care sunt disperați față de partenerele lor trebuie evitați pe cât posibil deoarece disperarea este mult mai diferită decât atracția. Nimeni nu își dorește să se confrunte cu câte o dramă în fiecare zi și nici nu este sănătos din acest punct de vedere.

 

10. Cel precum Sherlock Holmes 

Astfel de oameni întotdeauna își demonstrează cunoștințele și consideră că sunt mult mai deștepți decât oricine altcineva. Întotdeauna îi dezamăgesc pe ceilalți și pe partenerii lor.

loading...

Add comment