Radio Simplu

Cum să arăți ca o vedetă când porți costum de baie! – 8 greșeli majore pe care să nu le faci la plajă

Cu toții ne dorim poze de vacanță geniale pe care să le arătăm prietenilor și familiei. Dacă unghiul din care ne facem pozele e complet greșit sau stăm într-o poziție care nu ne avantajează, mai mult ca sigur pozele obținute nu vor fi pe placul nostru. Iată 8 greșeli importante pe care să nu le faci ca să arăți bine în costumul de baie:

 

1. Atunci când îți faci o poză din laterală, la tot corpul, nu ține ambele picioare la aceeași înălțime, vor părea extrem de groase. Ține un picior mai sus decât celălalt, astfel, se vor vedea amândouă picioarele și vor părea mai zvelte și mai lungi.

 

2. Evită să stai cu genunchii îndreptați înspre aparatul foto atunci când faci o poză, corpul și membrele par scurte. Încearcă să te întorci doar puțin într-o parte, ca să pui accent pe forme și să lași picioarele să se vadă.

 

3. Când faci poze de aproape, e posibil ca proporțiile feței să se vadă distorsionate. Gâtul aproape că nu se vede, iar totul devine supradimensionat. Fă poza de la nivelul ochiilor, astfel se vor menține proporțiile, iar gâtul va avea un aspect plăcut.

 

4. Dacă faci poza din unghiul greșit, gâtul poate avea un aspect nefiresc, iar corpul nu va avea nicio formă. Poți să păstrezi aceeași poziție, dar să te concentrezi asupra feței, te vei simți mai confortabil atunci când alegi unghiul potrivit pentru poza ta.

 

5. Dacă bărbia e prea aproape de apă, va da impresia că ai un gât extrem de scurt, iar proporțiile feței vor fi inegale. Trebuie să fie cel puțin 10, 15 centimetri distanță între bărbie și apă. Gâtul se va vedea perfect, iar atenția va fi îndreptată spre față.

 

6. Evită să stai pe genunchi, astfel va părea că nu ai deloc talie, iar partea superioară a picioarelor va dispărea din poză. Are un aspect neplăcut și deloc natural. Încearcă să stai întoarsă într-o parte, cu picioarele întinse, ca să pui accent asupra formelor și liniilor frumoase ale corpului tău.

 

7. Dacă stai drept și cu picioarele depărtate, asemenea poziției unui soldat, va părea că nu ai deloc forme, că ai un aspect neplăcut și nu mai sunt puși în evidență deloc genunchii. Dacă stai într-o poziție semi-întoarsă vei pune accent asupra formelor tale. Dacă te ridici un pic pe vârfuri și îndoi doar puțin genunchii, vei părea mai slabă și mai înaltă în poze.

 

8. Nu sta în poziție ghemuită, cu picioarele lipite de piept atunci când vrei să impresionezi. Proporțiile corpului tău vor fi distorsionate extrem de mult. Stai întinsă pe o parte, sprijinindu-te în cot, cu un picior ușor îndoit și așezat în fața celuilalt, pentru a pune în evidență linia corpului.

loading...

Add comment