Radio Simplu

Crezi că partenerul tău nu mai este interesat de tine? Urmărește aceste semne în relația ta și află dacă este adevărat

Există multe situații într-o relație atunci când dragostea partenerilor începe să se estompeze și ei să nu mai fie interesați unul de celălalt. Mai jos vei putea găsi câteva dintre semnele pe care un partener le va scoate la iveală atunci când el nu mai este interesat să mențină și să fructifice relația.

 

1. El nu mai este gelos

Gelozia este expresia de bază pe care o demonstrează fiecare partener care iubește cu adevărat. Dacă ești cea pe care o iubește cu toată inima, cu siguranță va fi gelos din cauza colegilor tăi sau din cauza prietenilor tăi de gen masculin. Dacă el nu mai este gelos, atunci acesta este primul semn că nu te mai iubește.

 

2. Îți răspunde la mesaje și la apeluri foarte greu și fără chef

Amintește-ți de acele zile când el îți dădea mereu mesaje sau te apela la fiecare oră a zilei, dar acum abia răspunde la mesaje și dacă totuși o face, entuziasmul și interesul pe care le arată nu mai sunt ceea ce au fost cândva; acesta este un alt semn care dovedește că nu te mai iubește.

 

3. Evită să își asume un angajament sau să se mute cu tine

Dacă și-a pierdut interesul față de tine, atunci cu siguranță nu va dori să își asume vreun angajament; el nu se va implica foarte mult în relație și dacă îi vei propune să vă mutați împreună, cu siguranță va găsi un motiv pentru care să te refuze.

 

4. Nu își mai împărtășește problemele cu tine

Mai devreme el nu se oprea din a împărtăși orice problemă mică cu tine, dar acum dacă el începe să spună că se va ocupa de propriile problemele pe cont propriu, atunci acesta este un indiciu clar că el nu mai vrea să aibă o relație cu tine.

 

5. Nu mai reacționează la glumele tale

Dacă observi că partenerul tău nu mai reacționează la glumele tale, atunci el nu mai este absolut deloc interesat de tine și de obiceiurile tale. Cel mai probabil, el nu mai are niciun interes față de tine și de aceea nu mai vede niciun amuzament în glumele tale.

 

6. Evită să se întâlnească cu tine

El începe să evite să te vadă de cele mai multe ori și nu își dorește să iasă la întâlniri cu tine; atunci, acesta este cu siguranță un semn că el nu vrea să mai fie împreună cu tine și nu își mai dorește o relație serioasă. Poate că a apărut cineva nou în viața lui sau pur și simplu își dorește să fie singur.

 

7. Nu mai este interesat de programul tău zilnic

În general, un bărbat este interesat să cunoască toate actualizările cu privire la programul partenerei lui, dar acum dacă nu te întreabă despre rutina ta zilnică sau „Cum a fost ziua ta?”, atunci și-a pierdut tot interesul de a face acest lucru.

loading...

Add comment