Radio Simplu

Ce se va întâmpla cu rețelele de socializare după ce vom muri cu toții

Imaginează-ți cum ar fi fost dacă ai fi avut acces la conturile bunicii tale. Dacă ai fi văzut poze de la petrecerile de la acea vreme, dacă ai fi știut ce posta ea, evenimentele la care mergea sau paginile care o interesau. Nu-i așa că te-ai fi uitat altfel la ea? Ei bine, nepoții noștri vor avea această ocazie. Pentru că chiar și după moarte vom exista. Tu te-ai gândit vreodată ce se va întâmpla cu viața ta online după ce nu vei mai fi pe Pământ?

Facebook te va eticheta în amintiri
Această rețea oferă șansa să numești un prieten din lista ta care să se ocue de gestionarea contului tău după ce vei muri. Moștenitorul tău nu-ți va putea citi mesajele, nu va putea șterge postări vechi, dar va putea distribui lucruri noi. Atunci când se va întâmpla inevitabilul vor fi două variante. cineva din familia ta va putea să-ți ștergă contul doar după ce va demonstra legătura dintr voi și moartea ta. Sau tot cineva apropiat îți va putea face o piatră funerară online iar profilul tău va rămâne intact.

În Instagram vei deveni o galerie de amintiri
Instagram va deveni o galerie post-mortem. Sună destul de înfricășător, dar trebuie să fii de acord că va spune multe despre noi. De asemenea rudele răposaților vor putea solicita închiderea profilului, dar iar, numai după ce vor putea demonstra legătura dintre ei, dovada morții și alte date despre viețile lor.

În Twitter spam-urile îți vor putea sparge contul
Anul trecut a avut loc un scandal uriaș. Lui  David Carr, scriitorul care a murit acum mai bine de doi ani, i s-a spart contul și pe el au apărut diverse lucruri ciudate, postate în numele celui decedat. Urmăritorii lui au avut un șoc la acea vreme. Acum pe Twitter doar se poate dezactiva contul cuiva decedat sau acesta poate fi lăsat așa cum e.

Google + îți va îndeplini ultima dorință
Viața este plină de neprevăzut. Așa începe descrierea serviciului pentru conturile Google. Acesta oferă șansa de a stabili o perioadă de inactivitate. De asemenea cei de la Google îți îndeplinesc ultima dorință pe care o poți scrie de mai devreme. aici 10 oameni îți pot administra contul.

loading...

Add comment