Radio Simplu

Care este de fapt legătura dintre degetul mare de la mână și bărbăția lui

Se spune că liniile de pe palmă și degetele noastre pot dezvălui multe despre viitorul și personalitatea noastră. Nu suntem siguri cât de adevărat este  pentru că nu este dovedit științific și nici nu are nici un fel de logică. Poate că este o coincidență sau poate că viitorul nostru este într-adevăr scris în mâinile noastre. Dar putem spune că un lucru este sigur, unii dintre noi au încercat și este cu siguranță adevărat.

1. Ambele jumătăți egale
Dacă ambele jumătăți ale degetului mare sunt egale, atunci înseamnă că sunteți o persoană calmă și echilibrată. Sunteți cu siguranță un planificator și vă place să organizați lucrurile în prealabil, astfel încât să puteți finaliza obiectivele și sarcinile în timp util. Indiferent de situație, nu vă pierdeți cumpătul, în schimb, vă descurcați cu orice problemă apărută. Până acum,toate sunt bune și trăsăturile sunt prea bune pentru a fi adevărate.

2. Jumătatea superioară este mai mare decât jumătatea inferioară
Dacă jumătatea superioară a degetului mare este mai mare decât jumătatea inferioară, înseamnă că sunteți foarte credincios, un romantic fără speranță și uneori poate fi puțin prea pasionat. Sunteți genul de persoană care se poate deschide ușor și este foarte cinstită cu oamenii pe care îi întâlnește. Sunteți cu siguranță persoana pe care cineva ar dori să o aibă în preajma! Dar cum se schimbă acest rol atunci când vine vorba de relații?

3. Jumătatea superioară este mai mică  decât jumătatea inferioară
Dacă jumătatea superioară a degetului mare este mai mică decât jumătatea inferioară, atunci sunteți cinstit și sigur. Tindeți să vă controlați emoțiile și să nu lăsați pe nimeni să vadă cum sunteți în realitate. Gândiți logic și decideți cu capul mai degrabă decât cu inima. Sunteți, de asemenea, un observator și vă faceți timp să vă gândiți la lucruri. Toate marile trăsături ale unei persoane care dorește să aibă succes. Dar cum afectează asta viața amoroasă?


loading...

Add comment