Radio Simplu

Ai nevoie de aceste 6 secrete ca să îți împrospătezi aspectul fizic fără salon sau cosmetice scumpe

Specialiștii în domeniul frumuseții vor spune cu siguranță că pentru a te menține în forma în care trebuie, e nevoie să mănânci bine, să mergi la sală și în mod regulat la un cosmetician. Desigur, asta e bine. Dar dacă nu ai mai mult timp ci doar câteva săptămâni? Sunt secrete mici te vor ajuta în numai 30 de zile pentru a-ți reîmprospăta aspectul.

1. Pentru corp
Salată din sfecla fiartă. De ce? Sucul roșu curăță bine sângele. Și între un sânge sănătos și un aspect frumos este o legătură directă. În plus, această salată afectează pozitiv activitatea organelor interne și starea pielii. 
Mască din sare și smântână. Se prepară un amestec din 1 cană de sare de mare sau de sare obișnuită de masă și 1 cană de smantana grasă. După dușul de seară, masează corpul cu amestecul rezultat, apoi clătește cu apă caldă. Sarea dezinfectează și elimină particule moarte ale pielii, precum și cosurile mici. Smantana hrănește celulele și înmoaie efectul sării astfel încât să nu zgârie pielea.

2. Pentru unghii
O modalitate bună de a obține părul și unghiile sănătoase este să consumi aproximativ 50 de grame de nuci pe zi. Orice vrei tu: alune, migdale, nuci, fistic. În nuci există o mulțime de acizi grași utili și vitamina E.  Tot ce e nevoie pentru sănătate și frumusețe.

3. Pentru păr
Mască din muștar și ulei. Specialiștii în domeniul frumuseții recomandă aplicarea unei măști din muștar pe păr la fiecare 3 zile. Pentru a face o mască, se diluează praful de mustar uscat cu ulei vegetal până la densitatea terciului. Aplici pe părul umed timp de o jumătate de oră, apoi speli. Ca urmare a aplicării regulate a măștii, părul va crește mai repede și va arăta fabulos.

4. Pentru față
Cu o oră înainte de a merge la culcare în fiecare seară, aplică un amestec de glicerină și vitamina E. Pentru prepararea amestecului, ia 30 g de glicerină și toarnă 10 capsule de vitamina E (capsulele trebuie să fie străpunse cu un ac ca să se scurgă conținutul). Celulele pielii vor fi hrănite intens, ridurile vor începe să se limpezească și tenul se va aplatiza.

5. Pentru picioare
După dușul de seară, umasează picioarele cu ulei, înainte de asta adăuga câteva picături de ulei de mentă. Ia ciorapi din bumbac imediat și bagăte în pat. Uleiul înmoaie și netezește pielea. În decurs de o lună, picioarele vor deveni delicioase și frumoase.

6. Pentru gene
Inainte de a merge la culcare, pune ulei de cereale pe gene de-a lungul întregii lungimi. Într-o lună, vei vedea cât de groase și frumoase sunt genele tale.
loading...

Add comment