Radio Simplu

Află ceea ce spune despre tine ultima cifră a anului în care te-ai născut – ea are un rol decisiv în viața ta

Anul în care ne-am născut are un rol imens în viața noastră. Dar apoi, cea mai importantă este ultima cifră a anului nașterii noastre. Fiecare număr are un element corespunzător și acestea sunt metal, foc, pământ, lemn și apă.

Elementele menționate pot dezvălui multe despre personalitatea unei persoane, obiceiurile ei și multe alte lucruri. Acum, care este anul în care te-ai născut? De exemplu: Dacă te-ai născut în 1987, vei alege numărul 7 și acesta este elementul Focului.

 

1. Metal (0-1)

Cei care s-au născut sub elementul metalic au forță de caracter și reziliență. Acești oameni sunt liberați și destul de rezervați deoarece sunt dornici să acționeze cu propriile forțe.

Ei caută să trăiască cu consecvență și dragoste. În afară de aceasta, oamenii de metal știu exact ce vor și vor face totul pentru a-și atinge scopurile și ambițiile.

Între timp, dezavantajele lor sunt dorința de putere, posesiile de lux și o mulțime de bani. Ei sunt hotărâți și intoleranți în fața lipsurilor.

 

2. Apă (2-3)

Oamenii născuți sub elementul de apă posedă calități cum ar fi compasiunea, aspectul fizic plăcut și simpatia pentru oameni. Ei au o imaginație și o inventivitate mare și acest lucru îi face să fie prosperi în carierele legate de artă. Acești oameni au un instinct extrem de stabil și sunt extrem de orientați spre detaliu.

 

3. Lemn (4-5)

Cei care s-au născut în elementul de lemn sunt auto-asigurați și harnici. Ei au mult timp pentru a-și exprima originalitatea, pentru experiențe noi și ei visează să descopere lumea din jurul lor cu locurile și ghicitorile sale bizare. Ei nu acționează niciodată într-un mod egoist și egocentric.

 

4. Foc (6-7)

Persoanele aflate sub elementul de foc sunt adevărații aventurieri deoarece visează să meargă într-o călătorie în întreaga lume. Ei au o practică comună de a sări la concluzii și de a se entuziasma prea repede. Oamenii elementului de foc sunt amiabili și naturali; ei știu cum să atragă alte persoane în jurul lor și știu cum să le facă să se simtă confortabil.

 

5. Pământ (8-9)

Cei care se află sub elementul pământ sunt de încredere și sunt în stare să facă aproape orice pentru a-și îndeplini scopurile. Ei iau în considerare în mod sensibil fiecare lucru și niciodată nu fac lucruri prea înțelepte.

Oamenii ce sunt născuți sub elementul pământ iubesc disciplina și ordinea, deci trăiesc întotdeauna în funcție de planul pe care îl creează singuri și nu se lasă influențați de cei din jur. Persoanele necunoscute sunt frica lor principală.

loading...

Add comment