Radio Simplu

Acest test simplu îți va dezvălui care este starea ta psihologică actuală – tu vrei să afli?

Pentru evaluarea personalității, psihologii folosesc adesea teste proiective care includ imagini ambigue sau pete de cerneală pentru a afla răspunsurile care pot dezvălui diferitele fațete ale personalității subiectului.

Noi îți punem la dispoziție și ție unul dintre aceste teste pentru a te ajuta să îți dai seama la ce te gândești acum în mod subconștient și care sunt procesele pe care le desfășoară creierul tău, fără ca tu să îți dai seama de ele.

 

Uită-te la imaginea de mai jos pentru nu mai mult de 10 secunde și dă-ți seama ce vezi pentru prima dată!

 

Ai terminat? Acum poți să citești mai jos toate interpretările pe care le-am pregătit pentru tine.

1. Ai văzut prima dată o peșteră în imagine

Ești foarte greu să ca cineva sau ceva să îți afecteze echilibrul psihic; ești o persoană calmă care încearcă să vadă numai partea bună a lucrurilor. Datorită puterii interioare și a optimismului, situațiile negative nu exercită presiune asupra ta.

Oamenii ca tine sunt deseori rugați să ofere un sfat bun sau să dea o mână de ajutor în diverse situații complicate de viață. Sprijină-i pe cei dragi și împărtășește energia ta pozitivă cu ei.

 

2. Ai văzut un OZN pentru prima dată în imaginea prezentată.

Se pare că mereu ești pe punctul de avea o cădere nervoasă cauzată din cauza stresului și chiar este posibil să fii pe cale să explodezi. Un nivel scăzut de susceptibilitate față de stres duce la probleme de sănătate, cum ar fi insomnia sau coșmarurile frecvente.

Nu trebuie să ții în permanență toate emoțiile suprimate și ascunse în sufletul și mintea ta și mai ales, nu lăsa nimic să te deranjeze. Acest lucru poate duce la apariția numeroaselor probleme precum migrenele, greața și alte complicații ce pot deveni destul de grave pentru sănătatea ta.

 

3. Ai văzut o față de extraterestru în imaginea prezentată.

Ai o foarte mare tendință de a crea numeroase probleme din orice; obiceiul tău de a-ți rezolva toate problemele, obicei ce nu este productiv de fiecare dată, duce la apariția unui stres frecvent.

Ar trebui să îți revii în fire cât mai repede și să nu îți mai pierzi energia din cauza grijilor neîntemeiate. Atunci când te confrunți cu o situație dificilă, încearcă să o privești dintr-un alt unghi.

Pentru a-ți fi mai ușor să te lupți cu stresul constant, încearcă să faci niște exerciții de respirație – acestea te pot ajuta cu adevărat. Inspiră profund pe nas și expiră încet pe gură.

loading...

Add comment