Radio Simplu

9 obiceiuri enervante ale partenerului tău de care trebuie să ții cont înainte să devii soția lui

Mariajul este un angajament pe termen lung pentru care e nevoie de sacrificii, dragoste, compromisuri și devotament. Gândește-te o clipă cum va fi viața ta cu bărbatul nepotrivit. Iată 9 defecte ale partenerului tău de care trebuie să ții cont înainte să-i spui Da:

 

1. Nu e deschis la minte

Dacă bărbatul cu care te vei însura, nu are încredere în tine, n-are rost să faci pasul cel mare. Chiar dacă îi rămâi fidelă, restricțiile pe care ți le va impune în viața de zi cu zi vor devenii un coșmar pentru tine.

 

2. Urăște animalele

Nu e nicio problemă să fii împreună cu un bărbat care este alergic la animale. Un bărbat care n-are niciun pic de compasiune față de animale, nu merită dragostea ta, stai departe de astfel de persoane.

 

3. Nu se ține de cuvânt

E unul dintre cele mai importante lucruri la care ar trebui să fii atentă. Cu toții uităm lucruri și putem ierta partenerul chiar și atunci când a uitat un lucru extrem de important. Dacă face asta în mod constant, nu merită dragostea ta.

 

4. Nu ești o prioritate pentru el

Nu există relație concentrată doar asupra unuia dintre parteneri, ambii trebuie să dea și să primească înapoi. Vei regreta mai târziu dacă partenerul tău se gândește doar la el chiar de la începutul relației voastre.

 

5. Exagerează cu scuzele

Dacă găsește mereu câte o scuză, atunci înseamnă că are lucruri mult mai bune de făcut decât să petreacă timpul cu tine. Nu-ți mai pierde vremea cu el dacă scuzele par inventate și nu au niciun sens.

 

6. E mereu pus pe harță

Câteva certuri în timpul relației pot avea un efect benefic. În cadrul unei relații, se fac compromisuri din ambele părți, așa că e foarte probabil să se ajungă la certuri. Dacă îți impune deciziile lui și le ignoră pe ale tale, atunci e clar că nu simte nimic pentru tine.

 

7. Refuză să converseze cu tine

Simți vreodată că te oprește în mijlocul unei conversații? Adevărul e că nu-i pasă de ceea ce spui. Părerea ta nu contează deloc pentru el. Dacă te căsătorești cu o astfel de persoană, riști să fii ignorată tot restul vieții tale.

 

8. Minte

Acest lucru este esențial pentru orice relație. Sinceritatea între parteneri vă ajută să vă înțelegeți mai bine unul pe celălalt și să aveți o relație solidă. Minciuni cu privire la o petrecere-surpriză sau la cadoul de Crăciun sunt acceptabile, dar minciuni constante din partea partenerului pot pune capăt relației de la rădăcini.

 

9. E lipit de tine

Fiecare dintre parteneri are nevoie de spațiu personal și de timp pe care să îl petreacă singur. Dacă partenerul tău nu te lasă o clipă singură și te controlează mereu, atunci relația voastră nu se va dezvolta niciodată. Bărbații care se comportă astfel sunt geloși fără motiv și nesiguri pe ei.

loading...

Add comment