Radio Simplu

9 lucruri făcute de femei pe care bărbații le adoră

Potrivit unori studii recente există la femei câteva lucruri speciale care-i atrag pe bărbați ca niște magneți. De exemplu ei adoră femeile cu care pot să râdă sau să fie sinceri. Un mare plus este dacă acest gen de femei sunt în compania prietenilor. Bărbaților le mai plac femeile care știu să refuze frumos, dacă sunt drăguțe și deschise. Acestea sunt câteva dintre caraacteristicile care le fac irezistibile pe femei.

1. Inițiativele
Bărbaților le plac femeile care arată că au încredere în forțele proprii și care nu tremură când trebuie să-și îndeplinească obiectivele. Același lucru se întâmplă și când vorbim despre iubire. Dacă o femeie vede un bărbat de care-i place, va face orice ca să-i transmită că e interesată. Chiar dacă nu pare, bărbații au nevoie de mai mult decât un semnal ca să vadă interesul femeilor, din cauza lipsei lor de siguranță.

2. Provocările
Vorbim iar despre capacitatea femeilor de a-și înfrunta viața. Curajul pe care-l au femeile în fața greutăților vieții e încă un lucrur pe care bărbații îl adoră. Ele sunt vesele și deschise și se adaptează ușor schimbărilor. Chiar dacă e vorba despre ceva nou sau greu sau rău ele rămân întotdeauna optimiste. De asemenea știu cum să încurajeze pe oricine dă de greu.

3. Bârfele
E un lucru cunoscut că bărfele și zâzania nu place nimănui și strică relațiile. Bărbaților le plac femeile care spun lucrurilor pe nume pentru că așa demonstrează că-s sincere. Ele nu suportă bârfele pentru că au altceva mai bun de făcut. Se concentrează de exemplu pe scopurile pe care și le stabilesc.

4. Ascultarea
Știu că pot învăța lucruri noi de la oricine, chiar dacă nu împărtășesc neapărat aceleași idei. sunt foarte educate, chiar și atunci când sunt implicate în contradicții. De asemenea știu să separe realitatea de minciună atunci când e nevoie.

5. Dorințele
Nu au niciun complex atunci când sunt întrebate ce vor, indiferent de domeniu. Acest lucru e valabil și pentru dormitor. Ele vor spune exact ce vor dacă e nevoie. Bărbații apreciază sincer acest tip de atitudine. Ei vor pe cineva care știe ce vrea și poate să și obțină.

6. Gelozia
Nu-și bat capul cu așa ceva decât dacă este într-adevăr cazul. Au stima de sine ridicată și au încredere în partener, de aceea nici nu se uită la alți bărbați. Știu că uneori e nevoie și de puțin spațiu. Așa că nu le deranjează atunci când partenerii lor petrec timp cu prietenii lor pentru că și ele au cercul de prietene cu care ies la evenimente.

7. Respectul
Atunci când stabilesc o relație puternică cu cineva special se simt bine unul în compania celuilalt. Se acceptă reciproc cu bunele și cu relele. Își doresc viață lungă împreună ca să vadă ce le-a pregătit destinul. Bărbații respectă femeile grijulii și afectuoase.

8. Zâmbetul
Frumusețea unei femei crește vizibil dacă aceasta zâmbește. Atitudinea contează mai mult decât crezi. Arată-i că-ți place compania lui și că nu ți-ai dori nimic altceva decât timp alături de el.

9. Umorul
Oricui îi place să râdă. Și dacă se întâmplă des și e din ce în ce mai bine e perfect. O femeie e de două ori mai interesantă dacă poate să râdă și de ea și cu partenerul său. E o lege între parteneri.

loading...

Add comment