Radio Simplu

8 zone de plăcere maximă în care orice femeie își dorește să fie atinsă de partenerul ei

Fiecare bărbat trebuie să cunoască zonele erogene de pe corpul iubitei sale. Câteodată, unii bărbați greșesc modul în care își ating iubita care ajunge să fie mai degrabă iritată decât satisfăcută. Iată 8 zone fierbinți în care să îți atingi iubita pentru a o satisface garantat:

 

1. Păr

Joacă-te cu părul partenerei tale și trece degetele ușor prin șuvițele ei mătăsoase de păr. Îi va da fluturi în stomac și te va răsplăti pe măsură mai târziu. Dacă îți plimbi degetele prin părul partenerei e un semn de compatbilitate între voi.

 

2. Zona de lângă pelvis

Dacă o săruți în jurul pelvisului în timp ce o ții în brațe o vei satisface garantat. Trebuie să ai grijă să te abții să nu mergi mai departe deocamdată și să treci direct la cea mai erogenă zonă a unei femei.

 

3. Picioare

Picioarele pot fi extrem de atrăgătoare, mai ales dacă îți freci degetele de ale ei, ceea ce o va face să se apropie de tine. Un masaj la picioare va face minuni. Fii foarte atent la anumite părți ale picioarelor, cum ar fi gleznele. Femeile adoră atunci când cineva le atinge astfel picioarele.

 

4. Lobul urechii

Sunt zone extrem de excitante și de sensibile. Sărută-i urechile și mângăie-le ușor în timp ce faci asta. Femeile adoră sentimentul pe care îl au atunci când bărbații le sărută lobul urechii. Încearcă să nu exagerezi cu mișcările bruște și să zâmbești mereu când faci asta.

 

5. Palmele

Palmele sunt zone de plăcere maximă. Poți reuși să o faci să fie atentă la tine doar dacă îi atingi palmele. Nu se va simți niciodată stânjenită, mai ales atunci dacă îți încolăcești degetele în jurul degetelor ei. Va simți fiori incredibili pe șira spinării.

 

6. Zona din spatele genunchilor

Va fi surprinsă să o atingi în acea zonă, fă-o și privește magia care se petrece. E un loc extrem de sensibil, iar atunci când o mângâi în spatele genunchilor, o vei face să se miște pentru tine. E un loc care oferă plăcere maximă unei femei atunci când îți dorești să treceți la fapte.

 

7. Spatele

Pune mâinile pe spatele ei și arată-i modul în care să se arcuiască. Acest mod de a-i atinge spatele e delicat, dar îi provoacă garantat plăcere. Linge-i și sărută-i ușor spatele. Atinge-o suav pentru a-i face inima să bată cu putere. Coloana vertebrală a unei femei e un loc minunat și extrem de sensibil la atingere.

 

8. Clavicula

O atingere ușoară pe claviculă o va excita extrem de mult. Dezbrac-o doar până în zona clavicului și sărut-o ușor în zona aceasta. Îți va ghida mâinile ca să găsești locul ei preferat. Va anticipa cu siguranță ce urmează să-i faci.

loading...

Add comment