Radio Simplu

8 semne conform cărora psihicul tău are o abilitate ascunsă – este posibil ca și tu să poți face asta

Deseori vezi umbre din colțul ochiului? Televizorul tău bâzâie când ești în jurul lui? Dacă treci adesea lucruri paranormale, este posibil să ai o capacitate psihică ascunsă. Mulți oameni care au abilități psihice nu-și dau seama până nu înțeleg semnele.

 

1. Ai niște vise foarte vii

Dacă ești sensibil la anumite vibrații în timp ce ești treaz, atunci ești sensibil la ele și în timp ce dormi. Este posibil să îți amintești foarte clar visele tale și să simți senzații cum ar fi atingeri și mirosuri în timp ce visezi. Dar când ai un coșmar, același lucru se aplică, din păcate.

 

2. Auzi zgomote în camera de lângă tine atunci când ești acasă singur

S-ar putea să observi o umbră sau să auzi un zgomot în casa ta când ești acasă singur. Acestea ar putea fi semne că există un spirit în jurul tău. S-ar putea să observi un zgomot sau murmur când nimeni altcineva nu este în jur.

 

3. Ai o conexiune puternică cu animalele

Legăturile fizice nu trebuie să implice cuvinte, astfel încât cei cu puteri psihice sunt adesea capabili să comunice cu animalele. Poți simți o legătură cu un anumit tip de animal la un moment dat în viața ta. Acest tip de relație unică nu necesită cuvinte.

 

4. Vezi lucruri cu coada ochiului

Dacă ai o capacitate ascunsă psihică, este posibil să observi forme întunecate în colțul ochiului. Aceste apariții pot fi de multe ori în formă de oameni. Unii cred că aceste umbre sunt spirite, în timp ce alții cred că acestea pot fi viziuni.

 

5. Ai avut experiențe ciudate după ce un apropiat a murit

După ce o persoană iubită a trecut în neființă este posibil să fi observat lucruri ciudate care se întâmplau în jurul tău și îți reaminteau de persoana pe care ai pierdut-o. Unii oameni cred că aceste evenimente sunt dovezi că spiritul decedatului se află în jur pentru a permite membrilor familiei să știe că totul va fi bine.

 

6. Ai reacții puternice în preajma anumitor locuri

Când intri într-un loc cu o istorie îndelungată, s-ar putea să ai un sentiment puternic, brusc. Același lucru se întâmplă atunci când deții un obiect care are multe povești. Energiile psihice se pot atașa de locuri și lucruri și dacă ești destul de sensibil, poți să îți dai seama de ele.

 

7. Electronicele funcționează greșit în preajma ta

Energia spirituală are capacitatea de a interfera cu dispozitivele electronice. S-ar putea să observi că telefoanele, televizoarele sau radiourile par să se blocheze sau să se oprească brusc atunci când ești în jurul lor. Ar putea fi dispozitivele defecte, sau ai putea fi tu cel care este special.

 

8. Ai fost mereu atras de paranormal

Nu ți-a fost niciodată frică de lucruri care sunt asociate cu noaptea și întunericul și ai fost atras de paranormal de când erai mic. Poate te bucuri de filme înfricoșătoare sau simți o legătură cu locurile pe care alți oameni le consideră destul de înfrioșătoare!

loading...

Add comment