Radio Simplu

8 obiceiuri neașteptate care pot afecta grav organul intim bărbătesc

Bărbații nu cunosc foarte bine noțiunea de bărbație. Unii cred că e vorba de o perioadă din viața unui bărbat, iar alții au impresia că e un concept strânse legat de dimensiunea penisului. O mulțime de bărbați au obiceiuri nesănătoase și un mod de viață care le afectează performanțele în pat, mulți dintre ei chiar fără să fie conștienți cu adevărat de asta.

Este o problemă destul de serioasă și trebuie luate măsuri imediate pentru a se evita să se ajungă la daune care nu mai pot fi vindecate. Iată cele mai frecvente lucruri pe care le fac bărbații care pot avea un efect negativ definitiv asupra performanțelor lor din pat deoarece afectează direct penisul. Citește-le cu atenție și respectă-le dacă îți dorești o viață amoroasă sănătoasă și satisfăcătoare:

 

1. Consumi o cantitate enormă de mâncare nesănătoasă

Calitatea spermei depinde de o dietă alimentară sănătoasă. Mâncarea nesănătoasă oprește dezvoltarea sănătoasă și poate avea un efect negativ asupra calității spermei unui bărbat.

 

2. Ore nesuficiente de somn

Conform unor studii, rezultatele au demonstrat clar că bărbații care nu dorm suficient pe timpul nopții au o capacitate mai scăzută de a se reproduce. Pot apărea oboseala sau lipsa de concentrare, care sunt doar două dintre consecințele negative ale lipsei frecvente de somn.

 

3. Fumatul în exces

Bărbații care fumează frecvent riscă să se confrunte cu probleme de disfuncție erectilă. S-a descoperit că bărbații care nu au nicotină în corp au erecții mai mari și mai firme și au atins nivelul maxim de excitare.

 

4. Uitatul fără limite la televizor

Studiile au dezvăluit că bărbații care se uită la televizor în jur de 20 de ore pe săptămână prezintă o cantitate cu 44% mai scăzută de spermă în comparație cu cei care nu se uită aproape deloc.

 

5. Nu se spală după ce își aplică cremă de protecție solară

Conform Institutului Național de Sănătate, crema pentru protecție solară crește șansele ca un bărbat să sufere de infertilitate.

 

6. Igienă dentară precară

Cercetătorii au descoperit că bacteriile din gingii se pot deplasa prin interiorul corpului și provoacă inflamații și afectează vasele de sânge din penis.

 

7. Nu faci suficiente exerciții fizice

Se pare că bărbații care merg des la sală și fac frecvent exerciții fizice sunt mai activi în dormitor, inclusiv calitatea și frecvența erecției precum și cea a orgasmului.

 

8. Faci amor des

Conform unui studiu publicat în Jurnalul American de Medicină, șansele de a suferi de disfuncție erectilă cresc dacă faci amor mult prea des.

loading...

Add comment