Radio Simplu

8 oameni care au culoarea pielii neobișnuită și sunt cazuri unice în lume

Fiecare om are ceva special care-l face original. Oamenii despre care va fi vorba în articolul care urmează au atras atenția publicului larg datorită culorii pielii neobișnuite. Lor nu le este rușine cu aspectul pe care-l au, ba chiar fiecare a devenit senzație.

1. Connie Chiu
Aceasta s-a născut în Hong Kong și este singura din familia ei care s-a născut cu albinism. După aceasta Connie și familia sa s-au mutat în Elveția unde a crescut și a studiat Științele Umanitare și Jurnalismul. Uterior și-a început cariera de model și a devenit și cântăreață de jazz.

2. Nikia Phoenix
Modelul american se deosebește de restul lumii prin culoarea închisă a pielii și a pistruilor care-i acoperă tot corpul. Cineva din Alternative Apparel, o firmă de haine, i-a observat neobișnuita înfățișare când aceasta era într-o cafea. De atunci Nikia a devenit fața campaniilor Coca-Cola și Target.

3. Stephen Thompson
Americanul nu a visat niciodată la o carieră de model. Dar soarta i l-a scos în cale pe fotograful care a rămas uluit de înfățișarea bărbatului. Stephen a ajuns pe coperta unei reviste și de aici a pornit totul. Din 2011 albinosul este fața casei de modă Givenchy.

4. Winnie Harlow
Înfățișarea neobișnuită a femeii (ea are vitiglo), i-a atras atenția vedetei americane Tyra Banks. Aceasta a invitat-o pe Winnie să participe la un concurs de frumusețe la care s-a ales cu locul 5. Acum aceasta reprezintă brandul Desigual, alături de Adriana Lima.

5. Ava Clarke
Fetița este o afro-americancă albinos. Pielea roz, părul blond, ochii verzi și i-au cucerit pe oamenii din lumea modei. Chipul neobișnuit a ajuns deja pe coperțile celor mai mari reviste, precum Vogue, Denim și VIP. Medicii spun că fetița trebuia să fie oarbă, dar datorită eforturilor părinților săi, Ava duce o viață perfect normală.

6. Khoudia Diop
Senegaleza de 19 ani a fost observată și i s-a propus să fie business model. Acum ea a cucerit iremediabil rețele de socializare prin frumusețea ei neobișnuită, având mii de urmăritori online. Într-un interviu Khoudia spunea că e păcat să vrei să te schimbi dacă ai avut șansa să te naști cu o înfățișare unică.

7. Anastasia Jidkova
Aceasta a fost alesă drept cea mai frumoasă femeie albinos din lume, s-a născut în 1996 în Rusia, acolo unde deja a revoluționat lumea modei. De asemenea, Anastasia este și interpretă. Lucrările ei pot fi văzute pe Youtube.

8. Lola Chuil
Lola trăiește în Los Angeles, merge la un liceu obișnuit, dar are pe social media peste 462 de mii de urmăritori. Acest lucru este posibil datorită înfățișării ei ieșite din comun. Fata are pielea precum cărbunele și niște trăsături ale feței perfecte, parcă sunt pictate. Fanii ei susțin că seamănă izbitor cu Naomi Campbell și îi prezic o carieră foarte frumoasă în modeling.

loading...

Add comment